khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] بازيکن ولزي جديد رئال مادريد اعلام کرد که از پيوستن به اين تيم اطمينان داشته است. |
[TD="align: left"]

گرت بيل تأييد کرد که اولين روز حضورش در رئال مادريد تجربه استرسزايي بوده، اما ملحق شدن به اين تيم را افتخار دانست. به گزارش فارس،بيل که روز دوشنبه در سانتياگو برنابئو به هواداران تيم جديدش معرفي شد، در گفتوگويي اظهار داشت: در اين چند روز گذشته استرس زيادي داشتم. ميدانستم که آنها از همان ابتدا به جذب من تمايل دارند و هميشه مطمئن بودم که اين انتقال صورت ميگيرد اما دنيل لوي بايد کار خودش را انجام ميداد و من بايد اين را درک ميکردم. وي ادامه داد: تابستان سختي بود. پراسترس بود و من فقط مجبور بودم صبور باشم و تلاش کنم تمرکز خود را حفظ کنم. معتقد بودم که مادريد اين قرارداد را منعقد خواهد کرد و سرانجام همين طور شد. مراسم معارفه بسيار خوب بود. بازگشت به شرايط طبيعي و به دست آوردن آرامش واقعاً عالي است. بازيکن ولزي جديد رئال مادريد خاطرنشان کرد: وقتي جوانتر بودم، چند دوست صميمي داشتم که آن موقع هميشه عاشق فوتبال اروپا و رئال مادريد بودند. تعطيلات خانوادگي را به ياد ميآورم وقتي به اسپانيا ميرفتيم، با پيراهن رئال مادريد برگشتيم و هنگامي که در پارک فوتبال بازي ميکرديم وانمود ميکرديم بازيکنان رئال هستيم. از آن موقع بازيهاي رئال را دنبال ميکردم. تيمهايي که آنها داشتند فوقالعاده بود و بازيکن مادريد بودن به همان اندازه عالي است. بيل گفت: وقتي اين قرارداد بسته شد، نفس راحتي کشيدم. هيجانم با سفر کردن به آنجا بيشتر و بيشتر ميشد و من احساس افتخار ميکنم که در اين تيم هستم. |