• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بيگ‌زاده: قلعه‌نويي مربي بين‌المللي است

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] هاشم بيگ‌زاده بازيکن ملي‌پوش استقلال عليرغم مصدوميتي که برايش به وجود آمده بود با درد فراوان تا دقيقه 60 بازي کرد و انصافا نقش خودش را به خوبي در تيم ايفا کرد.

[TD="align: left"]
00940894.jpg
[/TD]

بيگ‌زاده در حضور کي‌روش نشان داد که بازيکن ارزشمندي است و بي‌خود نبود که کي‌روش به او اعتماد داشت. مصاحبه سايت گل با هاشم بيگ‌زاده پس از بازي آسيايي استقلال را بخوانيد.

حريفتان سرسخت بود اما خب بازي را برديد؟

بله تيم تايلندي خوب فوتبال بازي مي‌کرد اما زياد هم قوي نبود البته ما هم زياد خوب نبوديم، اما خب در نهايت توانستيم بازي را ببريم و 3 امتياز حساس اين بازي را از آن خود کنيم. من مطمئنم در بازي برگشت راحت‌تر بازي کنيم و بتوانيم نتيجه خوبي بگيريم تا دل هواداران را شاد کنيم.

هنوز مصدوميت کاملا خوب نشده بود و کسي فکر نمي‌کرد در اين بازي فيکس بازي کني.

خب من از اقاي قلعه‌نويي تشکر مي‌کنم که به من اعتماد کرد و خوشحالم که تا زماني که در زمين بودم جواب اعتماد اميرخان را دادم. بعد از دو، سه هفته دوري واقعا سخت بود اما خدا کمک توانستم عملکرد خوبي از خودم نشان بدهم.

در اوايل بازي مثل اينکه دوباره مصدوميتي براي تو به وجود آمد؟

بله متاسفانه دقيقه 15 آسيب ديدم و واقعا با درد بازي کردم. فشار زيادي هم روي من بود اما دقيقه 60 ديگر نتوانستم ادامه دهم چرا که اگر بيشتر از آن مي‌ماندم هم به ضرر خودم بود هم به ضرر تيم به همين دليل ترجيح دادم که بازي نکنم و از امير خان خواستم که مرا تعويض کند و ايشان هم لطف کرد مرا تعويض کرد چون درد شديدي در پايم احساس مي‌کردم.

وضعيت مصدوميت جدي است؟

خب مچم پيچيده اما فيزيوتراپي مي‌کنم، ورم زيادي ندارد و فکر مي‌کنم يکي، دوروز خوب شوم. واقعا جا دارد از شخص دکتر نوروزي تشکر کنم ايشان واقعا هميشه به داد ما مصدومين رسيدند و هميشه در هر شرايط به ما کمک مي‌کنند تا بتوانيم به شرايط عادي برگرديم. دکتر نوروزي نقش مهمي در باشگاه استقلال ايفا مي‌کنند و هميشه براي مداواي مصدومين باشگاه استقلال از جان و دل مايه مي‌گذارد.

تو حالا تبديل به يک بازيکن محبوب نزد هواداران شده‌اي. به نظر خودت علت چه بود؟

تماشاگران لطف دارند. نه تنها به من بلکه به همه بازيکنان استقلال، انها همه را دوست دارند و خب من هم يکي از بازيکنان استقلال هستم و شامل لطف آنها مي‌شوم. اميدوارم خيلي خوب کار کنم تا بتوانم اين محبت آنها را جبران کنم.

فکر مي‌کني بتواني در بازي برگشت کار را يکسره کنيد؟

مطمئن باشيد استقلال تيم بزرگي است و آقاي قلعه‌نويي يک مربي باتجربه و بين‌اللملي است و مي‌داند در بازي برگشت چطور کار را يکسره کند ما بازيکنان هم با تمام وجود مي‌جنگيم تا بتوانيم استقلال ايران را از اين مرحله بالا ببريم.

کي‌روش هم در استاديوم بود؟

خب استقلال بازيکنان ملي‌پوش زيادي دارد و اين بازي هم بازي مهمي بو د که کي‌روش آماده بود از نزديک ببيند. کي‌روش مربي‌اي است که بازي‌ها را زيرنظر دارد و هميشه بهترين‌ها را انتخاب مي‌کند.

بالا