• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بیشتر بدانید، بهتر زندگی کنید

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
- اگر غذا را بیش از حد شیرین کرده اید، کمی نمک به آن اضافه کنید. با اضافه کردن یک قاشق سرکه نیز می‌توانید، شیرینی غذا را کم‌تر کنید.‌
- اگر آش یا آبگوشت را خیلی شور کرده اید، یک عدد سیب‌زمینی در غذا بیندازید؛ زیرا سیب‌زمینی شوری غذا را به خود می‌گیرد.‌
- اگر فراموش کرده اید که داخل حبوب مانند نخود، لوبیا و عدس پخته شده نمک بریزید، هیچ وقت نمک خشک به آن اضافه نکنید. نمک را در کمی آب جوش حل و سپس به غذا اضافه کنید. برای پختن انواع گوشت‌ها، بعد از اینکه غذا خوب پخت، نمک به آن اضافه کنید و بگذارید غذا کمی بجوشد. سبزی‌ها را نیز باید در آب نمک‌دار بپزید.‌
- آیا می‌دانید روغنی که با آن غذا سرخ کرده‌اید هنوز قابل استفاده است یا نه؟ برای این کار، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید. اگر اطراف نان ذره‌های تیره رنگ جمع شد، روغن قابل استفاده نیست؛ اما اگر چنین ذره‌هایی ایجاد نشد، روغن هنوز قابل استفاده است. ولی باید ابتدا بوی غذای قبلی آن را از بین ببرید. برای این کار، چند شاخه جعفری تازه را در همان روغن سرخ کنید. راه دیگر این است که یک عدد سیب‌زمینی خام را به مدت پانزده دقیقه در آن روغن قرار دهید.‌
- برای جلوگیری از سررفتن شیر به هنگام جوشیدن، از شیر جوش‌های مخصوص استفاده کنید. اگر چنین ظرف‌هایی در منزل ندارید، لبه‌ی ظرف را با کمی روغن یا کره چرب کنید. این کار سبب می‌شود کف روی شیر از آن قسمت بالاتر نرود. راه دیگر این است که قاشق بزرگ را داخل شیر بگذارید به طوری که دسته‌ی آن روی لبه‌ی ظرف قرار گیرد. این کار نیز از سررفتن شیر، جلوگیری می‌کند.
در پوش‌های توری نیز از سررفتن شیر جلوگیری می‌کنند.‌
 
بالا