• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بیش از ۹۰ درصد علل سرگیجه بیماریهای گوش است

eliza

متخصص بخش
دبیر علمی دوازدهمین کنگره انجمن علمی جراحان گوش ،گلو، بینی و سر و گردن ایران با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد علل سرگیجه بیماریهای گوش است، گفت: این درحالی است که بیمار مدت ها بدون آگاهی درمان خود را در بخش های قلب و عروق و اعصاب جستجو می کند.


به گزارش روز یکشنبه ایرنا از انجمن علمی جراحان گوش ،گلو ، بینی و سرو گردن ایران ، دکتر مسعود متصدی زرندی که به مناسبت برپایی در دوازدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان گوش، گلو، بینی و سر و گردن ایران (۱۰ تا ۱۴ آبان ماه امسال) سخن می گفت، با اعلام این خبر افزود: عفونت های گوش هنوز شایع ترین علل ناشنوایی یا افت شنوایی در کشور به شمار می رود و اطلاع و آگاهی عمومی در این مورد نقش بسزایی دارد.
وی با اشاره به این که علل ژنتیک ناشی از ازدواج های خویشاوندی نیز در کشور از علل عمده کاهش شنوایی نوزادان متولد شده است، بر نقش اطلاع رسانی رسانه های گروهی تاکید کرد.
متصدی یادآور شد: از آنجا که در کشور به علت شیوع این بیماری ها، متخصصان و جراحان دارای تجربه ارزشمندی هستند در دوازدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان گوش، گلو، بینی و سر و گردن ایران سعی بر ارائه این نتایج و استفاده از تجربیات دانشمندان آمریکایی، کانادایی، اروپایی و آسیایی شده است.
وی با تاکید بر این که با پیشرفت تکنولوژی و روش های نوین جراحی می توان ناشنوایی را ریشه کن کرد، گفت: تمامی انواع کاهش شنوایی در کشور قابل درمان است.
دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان گوش، گلو، بینی و سر و گردن ایران اضافه کرد: از سال ها پیش در ایران -به عنوان اولین کشور خاورمیانه- با انجام جراحی های کاشت حلزون به بخش وسیعی از ناشنوایان مادرزادی کمک شده و هم اینک شاهد نتایج مثبت و قابل قبول این اعمال هستیم ؛ به گونه ای که بسیاری از کودکانی که در دهه اخیر با این جراحی تحت عمل قرار گرفته اند، امروزه نه تنها در مراکز ناشنوایان نگهداری نمی شوند بلکه همانند هم سن و سالان خود به دبستان- دبیرستان و دانشگاه می روند و گروهی هم از دانشگاه ها در رشته های مختلف دانش آموخته شده اند.
وی خاطر نشان ساخت: برنامه ریزی بخش سلامت در کشور در زمینه تشخیص به موقع کم شنوایی یا ناشنوایی و ارجاع به موقع افراد دارای مشکل به مراکز درمانی و پشتیبانی کافی این مراکز سبب می شود در سال های آتی دیگر شاهد بیمار ناشنوا در کشور نباشیم.
متصدی اظهار داشت: در دوازدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان گوش، گلو، بینی و سر و گردن ایران، نتایج پژوهش ها و تجربیات متخصصان ایرانی و سایر کشورهای پیشرفته جهان در علم شنوایی شناسی (اتولوژی) ارایه می شود.
وی ادامه داد: توجه به علایم بیماری های گوش در حصول به نتایج مثبت بعد از درمان نقش بسیار مهمی دارد.
دبیر علمی در دوازدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان گوش، گلو، بینی و سر و گردن ایران ایران گفت: بسیاری از علایم گوش همچون کاهش شنوایی خفیف، وز وز گوش و ترشح از گوش از آنجایی که بیمار را زیاد اذیت نمی کند، کم اهمیت تلقی شده و معمولا باعث مراجعه تاخیری بیمار می شود.
وی ادامه داد: این علایم گاهی نشانه بیماری های بسیار مهمی همچون تومورهای گوش – اعم از خوش خیم و بدخیم – است که توجه اولیه به آن ها می تواند، باعث درمان کامل بیماری شود و تاخیر در پی گیری در مواردی عوارض غیرقابل برگشت را به دنبال دارد.

منبع:سایت پزشکان ایران
 
آخرین ویرایش:
بالا