• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بین شما مسلمانی هست ؟!

Reza.M

Banned
جوانی با چاقو وارد مسجد شد و گفت: بین شما کسی هست که مسلمان باشد ؟
همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکمفرما شد ، بالاخره پیرمردی با ریش سفید از جا برخواست و گفت : آری من مسلمانم.
جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت با من بیا ، پیرمرد بدنبال جوان براه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند ، جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت که میخواهد تمام آنها را قربانی کند و بین فقرا پخش کند و به کمک احتیاج دارد
پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت که به مسجد بازگردد و شخص دیگری را برای کمک با خود بیاورد.
جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید : آیا مسلمان دیگری در بین شما هست ؟
افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را بقتل رسانده نگاهشان را به پیش نماز مسجد دوختند...
پیش نماز رو به جمعیت کرد و گفت : چرا نگاه میکنید ، به عیسی مسیح قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود
:غش2::غش2::غش2:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
عجب عادتی به این پسند گرفتیم
تازه قدر بودنشو می دونم :نیش:

سکرت

کاربر ويژه
الهی مرا نعمت دادی شکر نکردم ،بلا بر من گماشتی صبر نکردم .بدانکه شکر نکردم نعمت ازمن باز نگرفتی و با آنکه صبر نکردم بلا دائمی نگردانیدی .الهی ،از تو چه آید جز کرم

بس تفاوت است از زبان راست کردن تا دل راست کردن .با علم یقین باید و گرنه علم به عمل تبدیل نمی شود .

بالا