• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تئاتر استعدادهاي تازه و جوان را دعوت مي کند

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]جوانان و نوجوانان بسياري در تمام مناطق شهر تهران هستند که مستعد ورود به عرصه ي نمايش و تئاتر هستند.
20131218174422_000000000000000000000000.jpg

محمدرضا داود نژاد بازيگر در گفتگويي اختصاصي با خبرنگار سينما خبر عنوان کرد: جوانان و نوجوانان بسياري در مناطق مختلف تهران وجود دارند که علاقه مندي خود را به ورود و ثبت نام در ورک شاپ هاي آموزشي تئاتر نشان مي دهند.

وي افزود: اين جوانان مي توانند نيروهاي تازه نفس و مفيدي براي هنر نمايش باشند.

اين بازيگر گفت: متاسفانه کارگاههاي هنري به ويژه کارگاههاي مخصوص آموزش تئاتر، آن چيزي را که بايد در اختيار يک هنرجو قرار نمي دهند و آن آموزش لازم را که بايد در بر داشته باشند را ندارند.

وي خاطرنشان کرد: تئاتر يکي از شاخه هاي هنري ارزشمند است و بايد زمان مناسب براي اين هنر گذاشته شود و تربيت و آموزش جوانان و نوجوانان علاقه مند به هنر نمايش بايد به بهترين نحو ممکن انجام شود.

داودنژاد ادامه داد: من به عنوان کسي که هنرجوهاي علاقه مند به نمايش را در ورک شاپم دارم، تمام تلاشم بر اين است که بهترين استعدادها را با دقيق ترين آموزش به عرصه تئاتر و نمايش معرفي کنم و حتي از بهترين استعدادها در گروه نمايشي خودم بهره مند شوم.

وي در پايان گفت: آموزش صحيح و گسترده در اين زمينه، البته با فراهم سازي شرايط همواري که مسئولان براي اساتيد و هنرجويان مي توانند داشته باشند، يکي از اقدام هايي است که به پايداري اين هنر اصيل کمک مي کند.

بالا