• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاثیر برنامه غذایی بر سلامت بینایی

Maryam

متخصص بخش ادبیات
پژوهشگران از سودمندی رژیم غذایی مدیترانه ای در پیشگیری از بروز اختلالات بینایی در سالمندی خبر می‌دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، به نوشته جدیدترین شماره نشریه آرشیو چشم پزشكی، پیروی از رژیم غذایی حاوی مقدار فراوان اسید چرب امگا -3 نظیر رژیم غذایی مدیترانه‌ای كه شامل ماهی، روغن زیتون و انواع مغزهاست، احتمال ابتلا به عارضه تخریب لكه زرد چشم یا در اصطلاح age-related macular degeneration یا AMD در سالمندان كاهش می‌یابد.

پژوهشگران با بررسی 2454 فرد متوجه شدند، خطر ابتلا به این عارضه چشمی در افرادی كه هفته‌ای یك وعده ماهی می‌خورند 31 درصد و در افرادی كه هفته‌ای دو نوبت ماهی می‌خورند 35درصد كاهش می‌یابد.

همچنین بر پایه یافته های این پژوهش، مصرف 100 میلی لیتر روغن زیتون در هفته، احتمال ابتلا به این عارضه چشمی را تا 52 درصد كاهش می‌دهد.

به گفته محققان: اختلال ای ام دی بر اثر تخریب لكه زرد چشم ایجاد می‌شود و شایع ترین علت اختلال بینایی و نابینایی در سالمندان است و مصرف غذاهای حاوی اسید چرب امگا-3 احتمال ابتلا به این عارضه را كاهش می‌دهد.

گروه سلامت سیمرغ
 
بالا