• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاریخ انتشار MotorStorm: Apocalypse مشخص شد

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی

MotorStorm-2.jpg




بنابر تاییدیه استدیو Evolution، نسخه ی سوم از سری MotorStorm به نام Apocalypse در 16 مارس وارد فروشگاه های اروپا خواهد شد.

این در حالی است که نسخه ی آمریکایی بازی، حدود سه هفته دیرتر از نسخه ی اروپایی بازی منتشر می شود.

طی مصاحبه ای که کارگردان بازی آقای Matt Southern با PS Blog انجام داد؛ مشخص شد که کاور های این 2 نسخه کاملا متفاوت از یکدیگر طراحی شده اند.

آقای Southern ادامه داد : "هدف اصلی ما از انجام دادن چنین کاری، نشان دادن این بود که چه عناصر جدیدی در بازی قرار گرفته اند و این کار ما را کمی به عقب، یعنی طرح جعبه ی Motorstorm 1 کشاند."
او توضیح داد : "برای یک بازی با سبک مسابقه ای کمی غیر معمولی به نظر می رسد و ما زمان زیادی را صرف آن کردیم که کار نهایی کاملا درست به نظر برسد."

MotorStorm: Apocalypse برای 16/03/2011 در نظر گرفته شده است.

Europe Cover US Cover

Source

 
بالا