بعضی از انواع سبزی در فصولی از سال به میزان فراوان در بازار یافت میشوند. یکی از روشها برای همیشه در اختیار داشتن انواع سبزیها، نگهداری آنها در فریزر است.
مطلب حاضر چگونگی نگهداری بلندمدت برخی از انواع سبزیها را در فریزر توضیح میدهد.
● لوبیا سبز: لوبیا سبزها را با آب سرد بشویید و سر و ته آن را کوتاه کنید یا اگر مایل بودید آنها را به طول دو سانتیمتر قطعهقطعه کنید سپس آنها را به مدت دو دقیقه در آب جوش قرار دهید، و یک دقیقه زیر آب سرد نگه دارید. آنها را آبکش و با حوله تمیزی خشک کنید. سپس لوبیا سبزها را در کیسه فریزر قرار داده و زمان آغاز انجماد را روی بستهبندیها قید کنید.
زمان نگهداری این سبزیجات سه ماه است.سبزیجات دیگری که شبیه لوبیا سبز هستند، نظیر نخود فرنگی و باقلا سبز را نیز میتوانید به همین ترتیب برای انجماد آماده کنید.
● فلفل: فلفلها را بشویید و با حوله تمیزی خشک کنید. سپس آنها را به دو نیم کرده و دانههای سفید درون آنها را خارج کنید. آنها را در یک سینی بریزید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. بعد فلفلهای یخ زده را در کیسه فریزر ریخته و برچسب بزنید. این مواد تا سه ماه سالم خواهند ماند.
● اسفناج: اسفناجها را با آب سرد بشویید و ساقههای اضافی و زیر آن را جدا کنید.
بعد آنها را در آب جوش بریزید و به مدت یک دقیقه با حرارت بالا بجوشانید. سپس بلافاصله آنها را به مدت یک دقیقه زیر آب سرد بگیرید. آب اضافی را کاملا بگیرید. بعد آنها را در یک سینی پهن کرده و به مدت سی دقیقه در فریزر قرار دهید اسفناجهای یخ زده را در کیسه فریزر ریخته و پس از درج نام و زمان شروع انجماد در فریزر قرار دهید و تا سه ماه با خیال راحت نگه دارید.
● گوجهفرنگی: اگر میخواهید پوست گوجهفرنگیهایتان را قبل از انجماد بگیرید، خیلی ساده آنها را یک دقیقه در آبجوش بیندازید. پوست آنها به آسانی کنده خواهد شد. بعد بگذارید حدود ده دقیقه بمانند تا خنک شوند. اگر میخواهید گوجهفرنگیها با پوست باشند تنها آنها را با آب سرد بشویید. گوجهفرنگیهای پوست گرفته یا بدون پوست را در یک سینی پهن کنید و مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید. آنها در یک فریزر استاندارد به مدت سه ماه سالم خواهند ماند و کلیه مواد غذایی خود را حفظ خواهند کرد.
مطلب حاضر چگونگی نگهداری بلندمدت برخی از انواع سبزیها را در فریزر توضیح میدهد.
● لوبیا سبز: لوبیا سبزها را با آب سرد بشویید و سر و ته آن را کوتاه کنید یا اگر مایل بودید آنها را به طول دو سانتیمتر قطعهقطعه کنید سپس آنها را به مدت دو دقیقه در آب جوش قرار دهید، و یک دقیقه زیر آب سرد نگه دارید. آنها را آبکش و با حوله تمیزی خشک کنید. سپس لوبیا سبزها را در کیسه فریزر قرار داده و زمان آغاز انجماد را روی بستهبندیها قید کنید.
زمان نگهداری این سبزیجات سه ماه است.سبزیجات دیگری که شبیه لوبیا سبز هستند، نظیر نخود فرنگی و باقلا سبز را نیز میتوانید به همین ترتیب برای انجماد آماده کنید.
● فلفل: فلفلها را بشویید و با حوله تمیزی خشک کنید. سپس آنها را به دو نیم کرده و دانههای سفید درون آنها را خارج کنید. آنها را در یک سینی بریزید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. بعد فلفلهای یخ زده را در کیسه فریزر ریخته و برچسب بزنید. این مواد تا سه ماه سالم خواهند ماند.
● اسفناج: اسفناجها را با آب سرد بشویید و ساقههای اضافی و زیر آن را جدا کنید.
بعد آنها را در آب جوش بریزید و به مدت یک دقیقه با حرارت بالا بجوشانید. سپس بلافاصله آنها را به مدت یک دقیقه زیر آب سرد بگیرید. آب اضافی را کاملا بگیرید. بعد آنها را در یک سینی پهن کرده و به مدت سی دقیقه در فریزر قرار دهید اسفناجهای یخ زده را در کیسه فریزر ریخته و پس از درج نام و زمان شروع انجماد در فریزر قرار دهید و تا سه ماه با خیال راحت نگه دارید.
● گوجهفرنگی: اگر میخواهید پوست گوجهفرنگیهایتان را قبل از انجماد بگیرید، خیلی ساده آنها را یک دقیقه در آبجوش بیندازید. پوست آنها به آسانی کنده خواهد شد. بعد بگذارید حدود ده دقیقه بمانند تا خنک شوند. اگر میخواهید گوجهفرنگیها با پوست باشند تنها آنها را با آب سرد بشویید. گوجهفرنگیهای پوست گرفته یا بدون پوست را در یک سینی پهن کنید و مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید. آنها در یک فریزر استاندارد به مدت سه ماه سالم خواهند ماند و کلیه مواد غذایی خود را حفظ خواهند کرد.