مواد لازم :
شکر 250 گرم، قهوه یاکاکائو بمیزان دلخواه، شیر 0.5 لیوان،بادکا 200 گرم
وانیل 3/1 قاشقچایخوری، کره 25 گرم
طرز تهیه :شیر را همراه با شکر رویحرارت کم می جوشانیم تا کمی قوام بیاید سپس بادکا را اضافه کرده مرتب با قاشق چوبیهم می زنیم . برای اینکه مطمئن شویم ، تافی را در آب سرد ریخته و امتحان می کنیم کهباید در دست لوله شود . در اواخر پخت کره و وانیل را اضافه می کنیم و فرصت می دهیمتا آب کره تبخیر شود سپس سینی را چرب کرده تافی را روی آن پهن کرده تا کمی خنک شود . با دست لوله می کنیم و با قیچی به اندازه یک بند انگشت قیچی می کنیم . خنک که شددر ظرف می چینیم . برای نگهداری تافی ها باید زیر پوشش باشند
شکر 250 گرم، قهوه یاکاکائو بمیزان دلخواه، شیر 0.5 لیوان،بادکا 200 گرم
وانیل 3/1 قاشقچایخوری، کره 25 گرم
طرز تهیه :شیر را همراه با شکر رویحرارت کم می جوشانیم تا کمی قوام بیاید سپس بادکا را اضافه کرده مرتب با قاشق چوبیهم می زنیم . برای اینکه مطمئن شویم ، تافی را در آب سرد ریخته و امتحان می کنیم کهباید در دست لوله شود . در اواخر پخت کره و وانیل را اضافه می کنیم و فرصت می دهیمتا آب کره تبخیر شود سپس سینی را چرب کرده تافی را روی آن پهن کرده تا کمی خنک شود . با دست لوله می کنیم و با قیچی به اندازه یک بند انگشت قیچی می کنیم . خنک که شددر ظرف می چینیم . برای نگهداری تافی ها باید زیر پوشش باشند