• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاپیک گیر دادنای من (ورژن 2010)

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
خوب اونایی که قدیمی کارن ... با این تاپیک من آشنان
اینجا هی من یه یکی گیر میدم و همه می خندیم..... البته قول بدین که بهتون بر نخوره
هر کی بهش بر خورد ... به من گیر بده تا همه با هم به من بخندیم و دلش خنک بشه :نیش:

بریم سر اصل داستان....

Cube

گیر اولم طبق روال همیشه به انجمنه :
گویا این آپلود سنترای انجمن هنوز درست پرست تنظیم نشدن :نی نی:... تا اطلاع ثانوی UP نکنین....
فایل که آپلود می کنی ..... یه لینک بهت میده ... وارد لینک که میشی ، میگه :
هه هه گول خوردی آی گول خوردی .... فایل شما یافت نشد ....
فکر کنم فایلو مستقیم میریزه تو سطل آشغال سرور ........

فکر کنم علی دوربین مخفی گذاشته ..... همه رو گذاشته سر کار بعد فیلمامونو میلیون دلاری به سایت نی نی تیوپ می فروشه میره خارج ... اونجا یه انجمن میزنه به نام خارج انجمن ... kharejanjoman.com :تعجب::نی نی:

Cube

جدیدا جاسوسا رفتن سرور انجمنو ه...ک کردن و سورس کد قسمت آپلود سنتر فایل انجمن رو آوردن :
Plz Upload File into localserver/Recycle bin & plz delete Recycle bin every 1 second
& plz save user film in myserver
میگم چرا می گفت فایلتان موجود نمی باشد !
:نی نی: خدا کنه حداقل فیلمامونو به یه سایت خوب بفروشه که حداقل معروف بشیم....:ناراحت:

t92

متخصص بخش
به به . . . به به . . .
19.gif

ببین چی می گم. . .
باد آورد و بوی انبر آورد(عجب گفتم:نی نی:)
حمید کارت درسته . . . ادامه بده که سخت طرفدار این تاپیکتم . . .
25.gif

Cube

گیر بعدیم به محمد عزیزه که .... جدیدا امضاهاش همه رو گیج کرده ....:خواب::52:

تو امضاش زده :
غریبه نا آشنا
www.gharibeyeashna67.blogfa.com

یکی نیست بگه اسم وبلاگت یه چیزه .... آدرسش یه چیز دیگه !؟؟؟!؟!
آخرش هم نفهمیدم غریبهه اشنا بود یا نا اشنا !:مشکوک:
شاید اول نا اشنا بودن بعد با هم اشنا شدن ...!:خنده2:

Cube

گیر بعدیم به این جولیا است.
خوب همه می دونین که امروزه روز بحث تغییر نام کاربری تو انجمن داغ داغه و همه هی چپ میرن راست میان نام کاربری عوض می کنن .... یه سری هم به همه افراد خانوادشون یه برگه دادن که نام کاربری پیشنهادیشونو بنویسن و بهشون بدن و.... یه سری هم جایزه گذاشتن ! و به بهترین پیشنهاد کارت شارژ 10000 ریالی ایرانول جایزه میدن و ..... :ناراحت:
حتما می پرسین : یه ساعته داری گیر میدی ، پس این جولیاش کو ؟!
اما این جولیا خانوم ، یه روش جدید و ابتکاری داره و از اونجایی که عشق انیمه و .... این فرد رو کشته و کرده ..... تو انیمه هاش دنبال نام کاربری جدید می گرده .... تازه جدیدا به زبانای فرا زمینی حرف میزنه و ....
کلا این دختر از دست رفت .....:دعا:
این هم نقل قول خودش :
سیلام! خیلی ممنون میشمjuliaرو بکنید shika hime
اریگاتو گزایماس پیش پیش!

معلوم نیست این اسم رو تو کدوم انیمه دیده !

Cube

گیر بعدیم به این ملیکا خانومه که بالاخره مچشو گرفتم .... داشت برا انجمن خوابایی میدید :

تله من :زود برو تا من ادمینم .. برا انجمن مشتری پیدا کن ... همین امشب باید بفروشیمو در بریم
از این فرصتا دیگه گیرمون نمیادا ....
50 50 تقسیم می کنیم .... خوبه ؟

به نقل از ملیکا خانوم : پايتم بفروش تا كسي نيومده .50 50توپه با يه شرط اضافه علي را بند كن كلا از بيخ و بن ريشش بكن از اين انجمن!

کلک خودشو لو داد .... :نیش: هی گفتم بابا پول خوشبختی نمیاره و چرک دسته و ... (کاشکی یه گونی از این چرک دستا داشتم .... :کسل::آه:) هی گوش نکرد .. آخرش هم لو رفت ..

progress.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
آخي دلم مي سوزه برات كه تو" تاپيك گير دادن هاي تو" من بايد بهت گير بدم !
( سر همه اسامي آقا بذاريد !)
خيلي بده آدم رو دست بخوره نه ؟ سريع رفتم علي را از رختخواب بيرون كشيدم بهش گفتم كه به حميد اطمينان داري ؟ داره مي فروشه انجمن !علي هم گفت نه بابا 70 درصد امكانات براش محدود كردم مي دونستم آدم قابل اعتمادي نيست فقط مي خواستم قصد انجام كار كنه بره جلو نتونه ضايع شه :شاد:تازه دوست و دشمنم هم بشناسم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
براي اطلاع ساير دوستان پيشنهادات حميد را در زير ميارم :( حتي آدم خجالت مي كشه اين پيشنهادات پليد را بخونه !)
چند تا مدال و .... میخوای ؟
زود بگو ...برو ببین چه حرکتایی زدم....
http://www.iranjoman.com/showthread.php?p=9713#post9713
مدیر ارشد چیه الان مدیر کل سایتت می کنم ... :giggle:
زود برو تا من ادمینم .. برا انجمن مشتری پیدا کن ... همین امشب باید بفروشیمو در بریم
از این فرصتا دیگه گیرمون نمیادا ....
50 50 تقسیم می کنیم .... خوبه ؟
چه فکر خوبی ..... علی و ادمین رو تا 2 روز بن کردم .... تا 2 روز آینده فقط خودم ادمینم و .... 2 روز وقت داری مشتری گیر بیاری ....

Cube

گیر بعدیم به این مدیران و ناظمان ارشد انجمنه (خیلی مخلصیم :ترس:)
اینقدر این تاپیک گیردادنای منو move کردن اینور و اونور که خود تاپیک هم سر گیجه گرفته ... چه برسه به ما...
روزی 20 تا پیام خصوصی برام میاد که تاپیک گیر دادنای شما به فلان جا منتقل شد ... یا ....
خلاصه بلوایی بر سر این تاپیک من بر پا شده
البته زرنگنا .... سیاست دارن ... اول از مهم بودن درش میارن .... بعد کم کم move میکنن به گوشه موشه های انجمن (نقاط دور افتاده و پرت) بعد یه جای تاریک :ترس:و خلوت کمین می کنن :ناراحت:و میریزن سرش و حسابی می زننش:تنبیه:
بعد هم از ترس اینکه بره به ادمین بگه .... سر تاپیک بیچاره بینوای مظلوم منو می کنن زیر آب:نه::اخطار::دعا:
بعد با خیال راحت میشینن چاییشونو می خورن.....:سوت:
بیچاره این تاپیک من ... :گریه::گریه::گریه::گریه:
(البته شوخی کردما .... ییهو جدی نگیرین .... همه بریزین سر من ، بعد 2 روز دیگه جنازمو تو کوچه های تاریک انجمن پیدا کنن ! :ترس:)

آخرین ویرایش:

Cube

خداییش تو این بخش ... تاپیک از این باحال تر و بهتر و با مزه تر و ناناز تر و مهم تر هم مگه داریم .....
تاپیک بیچاره منو از مهم بودن در اوردن..... تنها حرکت باقی مونده من از دوران مدیریتم هم بر باد رفت ....:دل شکسته::قهر::گریه::گریه::گریه:

Cube

ساعت 1 شب اومدم انجمن میبینم امین با نام کاربری Admin تو چت روم انلاینه
میگم سلام .... به به امین خان خودمون .... خوبی دادا و ....
بعد از نیم ساعت سلام کردن و پاچه خاری .....

میگه : امین کیه .... من علیم ....:تعجب::فکر:
میگم : مگه این نام کاربری رو تحویل امین ندادی !
......
هی تحویل میدی .... 2 روز بعد باهاش مجدد انلاین میشی !:تعجب:

میگم : علی ، گرفتی مارو ؟ ..... نکنه دوربین مخفیه ؟ ....... اگه دوربین مخفیه بگو ..... قول میدم به کسی نگم
بابا من و تو که از این حرفا نداریم ...... من دهنم قرص قرصه ..... نه خودمونیم ..... دوربین مخفیه ؟

علی : :خنده2:
میگم : علی اگه تو نبودی ... من این تاپیک گیر دادنامو چجوری پر می کردم ؟
علی : :خنده2:

!!!!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان و مديران عزيز :
انقدر اين تايپيك رو مديريت نكنين .
اگر كار مديريتي روي اين تايپيك و يا هر تايپيكي كه لازم هست انجام شود نياز هست اين كار رو با هماهنگي با هم انجام بديد كه لااقل اين وضع پيش نياد

۰۱:۴۷, ۱۴م مهر ۱۳۸۹ Cube موضوع مهم شد
۲۳:۳۴, ۲۲م مهر ۱۳۸۹ سنجاقي موضوع غیر مهم شد
۰۰:۰۷, ۲۳م مهر ۱۳۸۹ Nethunter موضوع مهم شد
, ۵م آبان ۱۳۸۹
سنجاقي موضوع غیر مهم شد

الان زننده ي تايپيك حق داره ناراحت بشه ، كه همينطور هم شده .
اگر لطف كنين و با هماهنگي انجام بدين اين اتفاقات پيش نمياد ، انجمن و مديريتش هم به صورت واحد نشون داده ميشه .
سعي كنيم بعد از انجام مديريت روي تايپيكهاي كاربران هم اين موضوع رو به صورت يك پست داخل تايپيك بيان كنيم تا بقيه ي دوستان هم هماهنگ باشند و مطلع كه مثلاً اين تايپيك مهم شد و يا غير مهم شد .

با تشكر از دوستان اميدوارم ناراحتي حميد عزيز هم رفع بشه
اين تايپيك براي هممون عزيز هست و با كوله بار خاطره است چه مهم باشه و چه نباشه ما هواشو داريم .:گل:

آخرین ویرایش:

Cube

گیر بعدیم به خودمه که از سال ..... عضو انجمنم و تا الان که خیلی سنمه این انجمن رو رها نکردم
ولی هنوز این تاپیکم غیر مهمه .... ! :خنده2:
نیگا : (جهت راحتی خیال ... عکس رو اپلود سنتر عکس شخصی دست ساز خودم اپلود نمودم...)
ertc.JPG

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به یاد دوران و شوخی های گذشته این تاپیک رو بالا می آورم.
دوستان عزیز این تاپیک یکی از قدیمی ترین تاپیک های شوخی های ایران انجمن هست.
حمید عزیز این تاپیک رو در انجمن سابقی که اکثر عزیزان راه انداز ایران انجمن در اون فعالیت داشتیم زده بودند و عمده فعالیتشون هم در اونجا شوخی با من بیچاره بود! :خنده2: بعد از راه اندازی ایران انجمن این تاپیک رو هم در اینجا ادامه داند که البته به وسعت تاپیک قبلی نرسید.
جا داره از همه عزیزانی که در گدشته در کنارمون بودند و الان حضور ندارند به نیکی یاد کنم. :گل:

موفق باشید

بالا