• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تایپوگرافی>> نوشته روی شیشه بخار گرفته

Maryam

متخصص بخش ادبیات
برای این آموزش نیاز به یک شیشه پر بخار و شبنم نیاز دارید که با سرچ کوتاهی می تونین اون رو پیدا کنین. من در این آموزش از عکس زیر استفاده کردم که بک گراند نسبتا تیره ای داره. هرچه بک گراند تیره ای داشته باشه بهتره. البته نه خیلی تیره.

si76tsi39fthfdovuxt4.jpg

خب در این مرحله ما باید بک گراند سازی کنیم برای کارمون و این کارو با یکی از ابزارهایی که خیلی از شماها خیلی کمتر باهاش کار کردین انجام خواهیم داد. در منوی ابزارهاتون، ابزار History brush رو کلیک کرده و موس رو نگه دارین تا منوش باز شه.

4qe8ilq84tcwkbwy2p5.jpg

ابزار دومی یعنی Art history brush رو انتخاب کرده و شروع به کار می کنیم و نواری رو در میانه بک گراندمون طرح می زنیم سعی کنین خیلی زیاد رنگها رو ترکیب نکنین.

pa6yjc3doqnc30g4i6ak.jpg

خب بعد که این کارو انجام دادین ابزار بالاییشو یعنی History brush رو انتخاب کنین که اثر ابزار قبلیو از بین می بره. بنا به اندازه کارمون و مقدار نوشتمون باید اندازه مناسبی بهش بدیم تا بتونیم باهاش متنمونو وارد کنیم. من برای این ابعاد و مقدار نوشتم میزان زیرو بهش دادم:

djhjtxfxfigir5ie9mm.jpg

خب حالا متنتونو با دقت وارد کنین سعی کنین یه جمله کوتاه و خلاصه بنویسین. اگه دیدین بد شد برگردین و دوباره بنویسینش.
من جمله زیرو نوشتم.

s7712irpo8khg2taw1yp.jpg

میبینین که به راحتی تونستین یه تایپوگرافی جالب ایجاد کنین. منتها خب همیشه وقتی رو یه شیشه بخار گرفته می نویسین دیدین که قطرات آب ایجاد می شه و بدون اونها کار کمی غیر طبیعیه. خب با ارتباط دادن قطرات بالا به نوشته ها و نوشته ها به قطرات پایین این کار انجام می شه. تنها کافیه سایز History brush تون رو کوچیکتر کنین و خطوطی رو رسم کنین.

9rstvvq5ddiumqsha3i.jpg

اینم از آموزش راحت اما جالب ... امیدوارم ازش لذت ببرین و کارهای زیبایی خلق کنین.

تهیه و تنظیم: طراحی و گرافیک شاپرک - فاطمه آزادبخت

بالا