• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجمع هوادارن بارسا در سالگرد خيانت فيگو

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
یازده سال پیش در جمعه معروف به جمعه خیانت (نزد مردم کاتالونیا) لوئیس فیگو با لباس رئال مادرید مقابل بارسلونا قرار گرفت و به میدان آمد.
شاید مهمترین حادثه آن جمعه معروف، پرتاب سر خوکی بود که به نشانه خیانت فیگو هنگام زدن ضربه کرنر مقابل پایش انداخته شد، همان سر خوکی که اکنون در موزه برنابئو درون الکل نگه داشته می‌شود تا هواداران رئال مادرید همیشه توهین تاریخی مردم بارسلونا را در یاد داشته باشند.
روز گذشته نیز تعداد قابل توجهی از هواداران بارسلونا در سالگرد آن جمعه پر حاشیه مقابل لاماسیا، زمین تمرین اصلی بارسلونا تجمع کردند که با دخالت و درگیری پلیس همراه شد.


http://www.natije.com/upload/up_news/big_1319296750.jpg
 
بالا