• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تحریم خودجوش بازی میدان نبرد توسط ایرانیان

ahmadfononi

معاونت انجمن
به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق و به نقل از ظهور : شرکت الکترونیک آرتس (Electronic Arts) در جدیدترین شماره از سری بازی‌های «میدان نبرد» (Battlefield) کشور ایران و شهر تهران را تبدیل به صحنه جنگ کرده است و مردم ایران که از ساخت این بازی خشمگینند، در اقدامی خودجوش به تحریم این بازی روی آورده اند.

84548_92781_284.jpg
در این بازی نیروهای آمریکایی که همیشه نقش حامیان صلح و ثبات و حقوق بشر را در فیلم‌ها و بازی‌ها دارند، این بار به خود جرات داده و به جنگ با مردم ایران روی آورده‌اند. این بازی یک بازی تیراندازی اول شخص است و اگر یک ایرانی این بازی را انجام دهد، معنی آن این است که در فضای مجازی اسلحه به دست گرفته و به همراه آمریکایی ها علیه میهن خود و برادران هموطنش می جنگد!

7b758_92784_184.jpg

میدان نبرد ۳(Battlefield 3) در سایت های خارجی عرضه شده است و معمولاً متعاقباً انتظار می رفت این بازی در فروشگاه ها و سایت های داخلی بازی عرضه شود. امّا نکته ی جالب ماجرا این است که هیچکدام از این فروشگاه ها این بازی را عرضه نکرده است.
ابتدا از یکی فروشگاه ها شنیدیم که خرید و فروش این بازی مجازات ۳ ماه زندان دارد(!) که بیشتر به شایعه می­مانست. فروشگاه دیگری که به فروش بازی می پرداخت دلیل عرضه نکردن این بازی را عِرق ملّی بیان کرد صحبت های متصدی آن فروشگاه به نوعی جالب بود. او اینگونه بیان کرد:«با حکومت و مسئولین کاری ندارم، حمله به ایران غیر قابل قبول است.» سایت دیگری هم که به نوعی پخش کننده ی اصلی بازی ها محسوب می­شود، در قسمت نخست سایتِ خود نوشت، “B.A.T.T.L.E.F.I.E.L.D.3 را عرضه نخواهد کرد ، لطفا سوال نفرمایید” و در ادامه لیست فروشگاه هایی که این بازی را عرضه نخواهند کرد به انضمام جمله ی “شما هم به ما بپیوندید” آورده است.

این کارِ سایت ها و فروشگاه های عرضه بازی در تحریم این بازی قابل تقدیر است باشد که مجلات این حوزه هم از نقد این بازی خودداری کنند.

منبع : سایت ظهور

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

یه چیزی رو بهتون بگم امروز مدرسه دوستم بهم گفت یکی از فروشگاه های دزفول چهار پنج روزه این بازی رو آورده و 200 تا فروش داشته !

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
اتفاقا خیلی غوغا کرده
تو شهرمون یکی رو برای فروش این بازی دستگیر کردن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
طوری که من در اطرافیان میبینم رد و بدل کردن زیاد این بازی به صورت دست به دست هست.

ahmadfononi

معاونت انجمن
در حال حاضر هم متاستفانه در بیشتر سایت های ایرانی برای دانلود قرار داده شده.

این بازی هم یکی از بازی های جذاب می باشد

دوستم گفت که نسخه های یک و دو این بازی در روسیه بوده

ahmadfononi

معاونت انجمن
عصری رفتم چندتا مغازه یکی شون نیاورده بود گفتم بخاطر اینکه تحریمه گفت آره

اما یکی دیگه آورده بود و بنرش هم زده بود در مغازش

Mahdi Askari

مدير فنی
این رو باید متذکر شوم اگر ایران بازی به آن حد گرافیک بسازد هیچکدام از مردم ما به سوی این بازی ها روی نمی آورند
بازی گرشاسپ می توانست شروع خوبی باشد که توانست تا چند وقت دیگر ارتش جمهوری اسلامی ایران چند بازی با گرافیک بسیار عالی در مورد دفاع مقدس روانه بازار می کند امیدواریم این بازی ها جای بازی های خارجی را پر کند

Reza.M

Banned
این رو باید متذکر شوم اگر ایران بازی به آن حد گرافیک بسازد هیچکدام از مردم ما به سوی این بازی ها روی نمی آورند
بازی گرشاسپ می توانست شروع خوبی باشد که توانست تا چند وقت دیگر ارتش جمهوری اسلامی ایران چند بازی با گرافیک بسیار عالی در مورد دفاع مقدس روانه بازار می کند امیدواریم این بازی ها جای بازی های خارجی را پر کند

فکر میکنم اینکه از ایران توقع ساخت یه همچین بازی های با این سطح گرافیک را داشته باشیم دور از انتظار نباشد ولی باید رک بگویم که وقتی برای اینکار پولی هزینه نشود هیچ اتفاقی نمی افتد و حتی یک خط کد سورس هم نوشته نمی شود
بازی هایی که در حال حاضر ایران می سازد بدون تعارف شبیه بازی های بچگانه و با تکنولوژی ده سال پیش اروپا و امریکا نوشته می شود چون من یکی از بازی سازهای حرفه ای را می شناسم که یک همکاری کوچکی با کمپانی های خارجی داشته و در این زمینه ساعت ها بحث با وی داشته ام
در ایران این مقوله اصلا به آن پرداخته نمیشه و بازی هایی که در زمینه ی جنگ و اکشن ساخته میشود 99 درصد کپی برداری از نسخه های مشابه خارجی همانند کانتر استریک - بتل فیلد - آی جی آی و مشابه آنها است و من متاسفانه در این سالها که بقول خودشان تب بازی سازی اوج گرفته است یک بازی با گرافیک خوب و با طرحی جدید ندیده ام
بازی گرشاسپ برای شروع خوب بود اما باگ های بازی لا اقل من رو از ادامه بازی پشیمون کرد ولی من حق رو به این بازی میدم چون بازی هایی که از روی آنها کپی برداری شده مثل God of war و Prince of Persia دارای باگ هایی نیز هستند

در پناه حق ... انشاالله

amin khan

مدیر انجمن
در مورد تحریم این بازی باید بگم که به نظر من(نظر شخصی) با انتشار این گونه خبر ها و منع فروش این بازی در فروشگاههای رغبت به تهیه این بازی نه تنها کم نمیشه بلکه یه جورایی چند برابر میشه.

بالا