• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تخم مرغ را برای نگهداری نشویید !

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
كارشناس تغذیه دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: تخم مرغ ها را برای نگهداری شستشو نكنید زیرا راه ورود میكروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می شود و آلودگی به داخل آن راه می یابد.



به گزارش روز دوشنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ، 'پریسا ترابی' درباره شرایط نگهداری تخم مرغ افزود: لازم است تخم مرغ بلافاصله پس از خرید به یخچال منتقل شود و تخم مرغ های بسته بندی شده نیز باید با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری شود.


وی اظهار داشت:‌ بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال صفر تا 4 درجه سانتی گراد و رطوبت 85 درصد است.



به گفته ترابی، گرمای بیش از حد باعث تسریع كاهش كیفیت تخم مرغ می شودكه این امر موجب مخلوط شدن زرده و سفیده تخم مرغ می شود.


كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح كرد سطح پوسته‌ تخم مرغ دارای روزنه های زیادی است و از این طریق بوی سایر مواد غذایی را به خود جذب می كند بنابراین برای جلوگیری از جذب بوی سایر مواد از طریق روزنه ها، بهتر است تخم مرغ ها را به صورت بسته بندی شده خریداری كرد و آنها را در یخچال نگهداری كرد.


ترابی ادامه داد: تخم مرغ تازه را می توان حدود 4 هفته در یخچال نگهداری كرد و تخم مرغ ها نیز باید مانند سایر مواد غذایی، تاریخ مصرف مناسبی داشته باشند.


وی با اشاره به این كه نگهداری تخم مرغ به مدت یك روز در دمای اتاق معادل با نگهداری آن به مدت یك هفته در یخچال است، گفت: تخم مرغ پخته را می توان یك هفته در یخچال نگهداری كرد و جهت نگهداری تخم مرغ باید قسمت پهن آن رو به بالا قرار گیرد، زیرا در غیر این صورت امكان مخلوط شدن زرده و سفیده وجود خواهد داشت.



این كارشناس تغذیه خاطرنشان كرد مواد غذایی حاوی تخم مرغ را حداكثر 4 روز می توان در یخچال نگهداری كرد و باید قبل از مصرف مجدد تا دمای 70 درجه سانتی گراد آن را حرارت داد.
احساس نشاط و انرژی فوق العاده ای می كند.
 
بالا