B a R a N
مدير ارشد تالار
بهترین آن بزرگ و در همان روز تخمگذاری شده باشد
برای جلوگیری از فساد در گرما (و عدم دسترسی به یخچال) بهتر است در نمک نگهداری شود.
مزاج آن: زرده آن مايل به گرمی تا آخر درجه اول است و سفيدة آن سرد و تر در دوم
زرده تخممرغ نيمبرشت (عسلی)، قابلیت تغذیه بالای دارد و تولید مواد خوب و سالم می کند و فضولات کمی دارد
زرده تخممرغ مقوي قلب و مغز و نیروی جنسی است.
زرده تخممرغ مفید در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماریها مفید است.
بعد از تخممرغ، تخم تذرو و دراج و تيهو و كبك قرار دارد.
تخم اردك و مرغابي و تخمهای مشابه آنها غليظ و ديرهضم بوده، بوي بد دارد و خلط فاسد تولید می کند.
مناسبترین و زودهضمترین و خونسازترین شکل پخت تخم مرغ: نيمبرشت؛
جوشاندن زیاد تخم مرغ باعث دیر هضمی آن مخصوصا در معده های رطوبی می شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است.
مصرف زیاد آن برای مزاجهاي سرد و معدههاي ضعيف مضر است.
اصلاح با نمك و فلفل و سركه كه سبب لطيف شدن آن میشود.
خوردن زرده خام آن جهت تصفیه صوت و سوزش مثانه مفید است.
سفیده آن تولید کننده خلط خام و لزج و دیر هضم است و فقط معده های گرم می توانند آن را هضم کنند.
توصیه شده از مصرف زیاد سفیده تخم مرغ در دوره بارداری پرهیز شود.
مصرف زیاد و طولانی مدت تخممرغ باعث ایجاد لکهای پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده می شود.
همچنین بیماران دارای سنگ کیسه صفرا یا مستعد آن بهتر است از مصرف تخم مرغ پرهیز نمایند.
برای جلوگیری از فساد در گرما (و عدم دسترسی به یخچال) بهتر است در نمک نگهداری شود.
مزاج آن: زرده آن مايل به گرمی تا آخر درجه اول است و سفيدة آن سرد و تر در دوم
زرده تخممرغ نيمبرشت (عسلی)، قابلیت تغذیه بالای دارد و تولید مواد خوب و سالم می کند و فضولات کمی دارد
زرده تخممرغ مقوي قلب و مغز و نیروی جنسی است.
زرده تخممرغ مفید در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماریها مفید است.
بعد از تخممرغ، تخم تذرو و دراج و تيهو و كبك قرار دارد.
تخم اردك و مرغابي و تخمهای مشابه آنها غليظ و ديرهضم بوده، بوي بد دارد و خلط فاسد تولید می کند.
مناسبترین و زودهضمترین و خونسازترین شکل پخت تخم مرغ: نيمبرشت؛
جوشاندن زیاد تخم مرغ باعث دیر هضمی آن مخصوصا در معده های رطوبی می شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است.
مصرف زیاد آن برای مزاجهاي سرد و معدههاي ضعيف مضر است.
اصلاح با نمك و فلفل و سركه كه سبب لطيف شدن آن میشود.
خوردن زرده خام آن جهت تصفیه صوت و سوزش مثانه مفید است.
سفیده آن تولید کننده خلط خام و لزج و دیر هضم است و فقط معده های گرم می توانند آن را هضم کنند.
توصیه شده از مصرف زیاد سفیده تخم مرغ در دوره بارداری پرهیز شود.
مصرف زیاد و طولانی مدت تخممرغ باعث ایجاد لکهای پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده می شود.
همچنین بیماران دارای سنگ کیسه صفرا یا مستعد آن بهتر است از مصرف تخم مرغ پرهیز نمایند.
tandorostan.org