• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترابيان: بهتر از شمس ندارم

ahmadfononi

معاونت انجمن
رئيس كميته فوتسال گفت: اميدوارم حسين شمس سرمربي تيم ملي باشد و گزينه‌اي بهتر از او ندارم.

100884453309.jpg

عباس ترابيان در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: علي صانعي در تورنمنت چين سرمربي تيم ملي است اما اميدوار هستم بعد از اين رقابت‌ها سرمربي جديد را معرفي نكنيم و همچنان خود حسين شمس اين مسئوليت را به عهده داشته باشد. دوست دارم باز هم با شمس همكاري كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه در صورت عدم بازگشت شمس به تيم‌ ملي، چه گزينه‌هايي را براي جايگزيني وي در نظر دارد، گفت: من هيچ گزينه‌اي را بهتر از او ندارم. البته با توجه به اينكه خبر مربوط به سرمربي ايران پخش شده، از خارج از كشور چند گزينه به ما معرفي شده‌اند ولي اين مربيان هيچ كدام سطح‌شان به حسين شمس نمي‌رسد.
سرپرست كميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال همچنين در مورد شايعه انتخاب مصطفي نظري به عنوان بهترين گلر سال جهان گفت: مسئولان سايت فوتسال پلانت از ما عكس و آمار مصطفي نظري را گرفته‌اند اما هنوز هيچ چيزي به صورت رسمي اعلام نشده و بايد ديد آنها چه تصميمي دارند. قرار است انتخاب بهترين گلر، در جلسه‌اي كه ما را هم به آن دعوت كرده‌اند، صورت بگيرد.

بالا