• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشي لوبيا سبز با قارچ

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:
لوبيا سبز 500 گرم
قارچ 500 گرم
فلفل سبز تند 4- 3عدد
سير 4- 3عدد
زردچوبه 1قاشق چاي‌خوري
ادويه‌ي ترشي 1قاشق مرباخوري
سركه به ميزان لازم
سبزي معطر تازه 50گرم
سبزي خشك 1قاشق غذاخوري





روش تهيه:

1- دم لوبيا سبزها را گرفته و بشوييد. سپس به ابعاد دلخواه خرد كنيد و درون آبي كه در حال جوشيدن است بريزيد. پس از حدود 2-1 دقيقه آن‌ها را در آبكش سرازير كنيد.

2- قارچ‌ها را خرد كرده يا به صورت درسته داخل آب جوش قرار دهيد. بلافاصله از آب خارج كرده و درون صافي بريزيد.

3- براي اين كه قارچ‌ها آب نيندازد، بهتر است، روي آن‌ها آب سرد ريخته و سپس فشار دهيد تا آب اضافي‌شان خارج شود.

4- سيرها را پوست كنده و خرد كنيد.

5- فلفل‌ها را خرد كنيد. بسته به ميزان تند بودن فلفل‌ها، مي‌توان مقدار آن‌ها را كم يا زياد كرد. در ضمن براي زيبا‌تر شدن اين ترشي مي‌توان از فلفل با رنگ‌هاي مختلف استفاده كرد. در صورت تمايل مي‌توان از پودر فلفل به جاي فلفل تازه استفاده كرد.

6- سبزي‌ها را شسته و بگذاريد تا آب اضافي آن‌ها برود. سپس ريز خرد كنيد و در صورتي كه سبزي تازه در دسترس نبود، مي‌توان از سبزي خشك استفاده كرد. البته ارجحيت استفاده از هر دو نوع سبزي (خشك و تازه) است؛ به شرطي كه مقدار گفته شده براي هر كدام نصف شود.

7- قارچ، لوبيا سبز، فلفل، سير و سبزي را مخلوط كرده و درون ظرف مورد نظر بريزيد.

8- ادويه و زردچوبه را با مقدار كمي سركه مخلوط كنيد و روي مواد آماده شده بريزيد. سپس به اندازه‌ي كافي سركه درون ظرف بريزيد تا به طور كامل روي مواد را بپوشاند. آن‌گاه درب ظرف را ببنديد و در جايي خنك نگهداري كنيد.
 
بالا