• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشی بادمجان کبابی

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ترشی بادمجان کبابی
qpzt439fuyj7gu7w1pdm.jpg

بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.

مواد لازم :

بادمجان یک کیلوگرم

سبزی ترشی خرد شده 300 گرم

هویج 200 گرم

سرکه یک لیتر

زردچوبه یک قاشق مرباخوری

ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند پنج عدد

گردو ریز خرد شده نصف پیمانه

نمک به میزان لازم


طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:


_ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.

منبع : ksabz.net

qucksxrc5eqivpdurf18.gif



...محبت زیادی همیشه آدمها را خراب میکند...



 
بالا