• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشی بادنجان درسته با آبغوره

ahmadfononi

معاونت انجمن
مواد لازم:

  • بادمجان متوسط دو کیلو
    آبغوره تقریبا " دو لیتر
    آب و نمک به میزان لازم
    خیار نیم کیلو
    هویچ نیم کیلو
    گشنیز 250 گرم
    نعناع250 گرم
    سیر 750 گرم
    سیب نیم کیلو
دستور پخت :

  • سر بادمجانها رو بگیرید و یه شکاف مثل شکاف نون ساندویج تو شکم بادمجون ها بدید ، بادمجونها رو بریزید تو قابلمه و به میزان مساوی آبغوره و آب رو با تقریبا 2 قاشق غذا خوری نمک قاطی کنید و بریزید رو بادمجونها تا جائی که روی بادمجونها رو مایع بپوشونه ، بعد درظرف رو بزارید و رو حرات ملائم بزارید تا بادمجونها لخته بشه ، با چنگال میزان پخت بادمجونها رو تست کنید ، بعد با دمجونها رو بریزید تو صافی تا خنک بشه ، مایع تو قابلمه رو هم دور بریزید .
    خیار ، هویچ ، سیب و سیر رو رنده کنید با گشنیز و نعناع خرد شده مخلوط کنید ( میتونید همه این مواد رو چرخ هم بکنید یا اینکه ریز خرد کنید ولی رنده کردن از همه بهتره ) حدود یک قاشق غذا خوری نمک به اون اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بعد یه فنجان آبغوره بهش مخلوط کنید تا این مواد با آبغوره خیس بخورن ، مزه ش رو تست کنید تا زیاد شور یا کم نمک نشه ، مواد آماده رو مثل ساندویج توی بادمجونها پرکنید و اونها رو منظم توی شیشه بچینید درآخر از کناره شیشه با ملایمت آبغوره رو روی بادمجونها بریزید تا جائی که تمام فضای داخل ظرف پر بشه ، بعدش در ظرف رو محکم ببندید و بزارید تو یخچال بعد از 4 روز آماده ست.

    میتونید درمرحله آخر که روی بادمجونها ی پر شده رو آبغوره می ریزید به جای آبغوره آب گوجه فرنگی بریزید .
نکات مربوط به ترشی بادنجان درسته با آبغوره

مواظب باشید که بادمجونها زیاد نپزه چون وا میره !
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا