ahmadfononi
معاونت انجمن
مواد لازم:
مواظب باشید که بادمجونها زیاد نپزه چون وا میره !
- بادمجان متوسط دو کیلو
آبغوره تقریبا " دو لیتر
آب و نمک به میزان لازم
خیار نیم کیلو
هویچ نیم کیلو
گشنیز 250 گرم
نعناع250 گرم
سیر 750 گرم
سیب نیم کیلو
- سر بادمجانها رو بگیرید و یه شکاف مثل شکاف نون ساندویج تو شکم بادمجون ها بدید ، بادمجونها رو بریزید تو قابلمه و به میزان مساوی آبغوره و آب رو با تقریبا 2 قاشق غذا خوری نمک قاطی کنید و بریزید رو بادمجونها تا جائی که روی بادمجونها رو مایع بپوشونه ، بعد درظرف رو بزارید و رو حرات ملائم بزارید تا بادمجونها لخته بشه ، با چنگال میزان پخت بادمجونها رو تست کنید ، بعد با دمجونها رو بریزید تو صافی تا خنک بشه ، مایع تو قابلمه رو هم دور بریزید .
خیار ، هویچ ، سیب و سیر رو رنده کنید با گشنیز و نعناع خرد شده مخلوط کنید ( میتونید همه این مواد رو چرخ هم بکنید یا اینکه ریز خرد کنید ولی رنده کردن از همه بهتره ) حدود یک قاشق غذا خوری نمک به اون اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بعد یه فنجان آبغوره بهش مخلوط کنید تا این مواد با آبغوره خیس بخورن ، مزه ش رو تست کنید تا زیاد شور یا کم نمک نشه ، مواد آماده رو مثل ساندویج توی بادمجونها پرکنید و اونها رو منظم توی شیشه بچینید درآخر از کناره شیشه با ملایمت آبغوره رو روی بادمجونها بریزید تا جائی که تمام فضای داخل ظرف پر بشه ، بعدش در ظرف رو محکم ببندید و بزارید تو یخچال بعد از 4 روز آماده ست.
میتونید درمرحله آخر که روی بادمجونها ی پر شده رو آبغوره می ریزید به جای آبغوره آب گوجه فرنگی بریزید .
مواظب باشید که بادمجونها زیاد نپزه چون وا میره !
آخرین ویرایش توسط مدیر: