مواد لازم :گل کلم بزرگ | 1 عدد |
هویج | 1 کیلو |
خیار | 2 کیلو |
لوبیا سبز | 200 گرم |
موسیر | 150 گرم |
کلم برگ | 1 عدد |
تمبر هندی | 2 بسته |
نمک | به مقدار لازم |
سبزی ترشی | 1 کیلو |
فلفل دلمه | 1 کیلو |
سیر | 0/5 کیلو |
بادمجان | 1 کیلو |
زرد چوبه | 5 قاشق غذاخوری |
فلفل سبز | 750 گرم |
کرفس ریز | 2 شاخه |
ادویه ترشی | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید . سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید . موسیر را 12 ساعت خیس کنید ، سپس بگذارید خشک شود . بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید ، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود . آنگاه خرد کنید . تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید .