• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشی گیلاس

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ

مواد لازم :
گیلاس
۱ کیلو
شکر سفید
۳ قاشق غذاخوری
سرکه
۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درسته
۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه
تعدادی
آب ساده
۱ استکان


طرز تهیه : ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است . نکته آشپزی : از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .
 
بالا