• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترش تره

B a R a N

مدير ارشد تالار


مواد لازم

• یک کیلوگرم سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر)
• نصف پیمانه برنج
• 100 گرم آرد برنج
• 1 بوته سیر
• 3 تا 4 عدد تخم مرغ
• آب نارنج یا آب انار
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه

1. برنج را از شب قبل خیس کنید. سپس سبزی ها را ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملا پخته شوند.

2. سیر را خرد و با زردچوبه و روغن سرخ کنید. آن را با کمی نمک و فلفل به مخلوط برنج اضافه کنید.

3. مقداری آرد برنج را در آب نارنج یا آب انار حل کنید و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌دار شدن خورشت می‌شود.

4. در آخر، تخم‌مرغ ها را اضافه کنید.
 
بالا