قبل از اینکه خربزه را شکل دهیم سوال اینست که چه میوه هایی برای تزئین مناسبتر هستند.
۱- شکل قو : برای تزئین خربزه ، انتهای خربزه را با چاقو صاف می کنیم ، به صورت ایتسا نگه می داریم، با ماژیک شکل قو را روی خربزه می کشیم. با کاری که برای تزئین میوه هاست ، شکل قو را در می آوریم ، بطوریکه با برداشتن اضافه های آن خربزه به شکل یک قو باشد. از مرواریدهای سیاه برای چشم آن استفاده می کنیم.
۲– شکل دلقک : روی خربزه دیگری شکل دلقک را کشیده ، با استفاده از شوید موهای آنرا تزئین می کنیم. چشم ، بینی ، دهان و دست نیز برای آن می گذاریم.
۱- شکل قو : برای تزئین خربزه ، انتهای خربزه را با چاقو صاف می کنیم ، به صورت ایتسا نگه می داریم، با ماژیک شکل قو را روی خربزه می کشیم. با کاری که برای تزئین میوه هاست ، شکل قو را در می آوریم ، بطوریکه با برداشتن اضافه های آن خربزه به شکل یک قو باشد. از مرواریدهای سیاه برای چشم آن استفاده می کنیم.
۲– شکل دلقک : روی خربزه دیگری شکل دلقک را کشیده ، با استفاده از شوید موهای آنرا تزئین می کنیم. چشم ، بینی ، دهان و دست نیز برای آن می گذاریم.
آخرین ویرایش توسط مدیر: