• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تزئین میز غذا

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
تزئین میز غذا● برای تزئین و چیدن گل روی میز خوب است که چند نکته اساسی و مهم را به یاد داشته باشید:
▪ انتخاب گل
شما می‌توانید هر گلی را که می‌خواهید و دوست دارید انتخاب کنید، اما باید توجه کنید که رنگ‌های گل‌ها با هم ترکیب مناسبی را تشکیل دهد. هماهنگی بین رنگ گل‌ها و رنگ دستمال سرسفره‌ها نیز جلوه بیشتری به میز شام می‌بخشد، بلندی گل‌ها را به گونه‌ای تنظیم کنید تا مهمان‌هایی که در دو طرف میز قرار گرفته‌اند بتوانند به راحتی باهم به گفت‌وگو بنشینند.
● تشریفات چیدن میز مهمانی رسمی
▪ لیوان‌ها:
لیوان‌ها را بالای محل قرار گرفتن کارد و معمولاً به ترتیبی سرمیز می‌گذارند که به راحتی برای نوشیدن در دسترس باشد. فرانسوی‌ها لیوان‌ها را کمی بیشتر نزدیک به وسط قرار می‌دهند، همیشه تنگ آب را سر سفره بگذارید و مراقب باشید که در سرتاسر مدت صرف غذا، آب تنگ پر باشد.
▪ دستمال سفره
دستمال سفره را به زیبایی و دقت تا بزنید و در بشقاب نان در سمت چپ یا در وسط بشقاب غذاخوری بگذارید. برای تزئین نیز می‌توانید از حلقه دستمال سفره استفاده کنید، در انتخاب رنگ رومیزی ذوق و سلیقه به خرج دهید.
▪ شمع:
برای مهمانی شام، مناسب است و به فضای محیط گرمی بیشتری می‌دهد.
▪ گل
سعی کنید همیشه روی میزی که می‌چینید گل هم بگذارید،چرا که ظرافت خاصی به میز شما می‌دهد. فراموش نکنید که اگر لازم باشد نمک، فلفل و خردل را سرمیز بگذارید اما قبل از اینکه بخواهید از مهمانتان با شیرینی پذیرایی کنید آنها را از روی میز بردارید. روزنامه تهران امروز
 
بالا