• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تشكر رييس فدراسيون فوتبال ژاپن از دبير كل فدراسيون فوتبال ايران

ahmadfononi

معاونت انجمن
رييس فدراسيون فوتبال ژاپن در پاسخ به نامه فدراسيون فوتبال ايران درباره زلزله و سونامي اخير در کشورش در نامه اي از دبير کل فدراسيون فوتبال ايران تشکر کرد.

00029258.jpg

در متن نامه رييس فدراسيون فوتبال ژاپن آمده است: "از طرف فدراسيون و خانواده فوتبال در ژاپن مايلم صميمانه ترين تشکرم را براي سخنان سخاوتمندانه شما درباره ما و مردمي که گرفتار زلزله بزرگ و سونامي در ساحل شمال شرقي ژاپن شده اند، ابراز کنم. واقعا از دلگرمي‌هاي شما در پرداختن به اين تراژدي بزرگ سپاسگزارم."
در ادامه اين نامه آمده است: "ما ژاپني ها در گذشته مشکلات زيادي داشته‌ايم اما، هميشه توانسته‌ايم، بر آنها غلبه کنيم. همه مردم ژاپن آماده همکاري هستند و از دريافت حمايت‌هاي فراوان از سراسر دنيا سپاسگزاريم. به عنوان خانواده فوتبال مصمم هستيم تا خودمان را با بازي‌هاي خوب‌مان، وقف حمايت و تشويق مردم گرفتار اين زلزله و سونامي کنيم. از ابراز همدردي شما سپاسگزاري مي کنم. به قدرت فوتبال براي بهبودي از اين فاجعه اعتقاد دارم."

بالا