• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تلنگر

مهری

کاربر ويژه
عزیزان من هدفم از ایجاد این تاپیک یه جور تلنگر زدن به خودمونه که بیشتر مواظب رفتارهامون باشیم. امیدوارم این تاپیک برامون مفید باشه وازش درس بگیریم.

تقدیم به همه گلهای نازنین انجمن

آدمهاي ساده را دوست دارم. همان ها که بدي هيچ کس را باور ندارند. همان ها که براي همه لبخند دارند. همان ها که هميشه هستند، براي همه هستند. آدمهاي ساده را بايد مثل يک تابلوي نقاشي ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است. بس که هر کسي از راه مي رسد يا ازشان سوء استفاده مي کند يا زمينشان ميزند يا درس ساده نبودن بهشان مي دهد. آدم هاي ساده را دوست دارم. بوي ناب “آدم” مي دهند.
توجه: لطفا از اسپم خودداری کنید واحساسات خود را بازدن دکمه تشکر ویا پسند ابراز کنید از همتون تشکر میکنم.:گل::گل::گل::گل::گل:

آخرین ویرایش:

مهری

کاربر ويژه
خیلی با کلاسه
خیلی زیاد
ناخوناش همیشه شیک و مرتبه
خودش هم همیشه شیک و با آرایشه
قند رو با پنس از قندون بر میداره
چای رو خیلی کم رنگ میخوره
جویدن آدامسشو اصلا متوجه نمیشی
.....
آدامسشو در میاره .... میزاره آروم لای یه دستمال کاغذی .... شیشه ماشین رو میده پایین دستمال رو پرت میکنه وسط خیابون

مهری

کاربر ويژه
اونایی که سرسختانه اخبار روز ، یافته های جدید و اطلاعات عمومی رو دنبال می کنند...فقــــــــط برای این که جلو این و اون! کم نیارن!!

اونایی که تا زنده ای سراغی ازت نمی گیرن ولی همین که مُردی تو تمام مراسم (سوم ،هفتم.........) حضور فعال دارن....!!!!!

آخرین ویرایش:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
عزیزان من هدفم از ایجاد این تاپیک یه جور تلنگر زدن به خودمونه که بیشتر مواظب رفتارهامون باشیم. امیدوارم این تاپیک برامون مفید باشه وازش درس بگیریم.

تقدیم به همه گلهای نازنین انجمن

آدمهاي ساده را دوست دارم. همان ها که بدي هيچ کس را باور ندارند. همان ها که براي همه لبخند دارند. همان ها که هميشه هستند، براي همه هستند. آدمهاي ساده را بايد مثل يک تابلوي نقاشي ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است. بس که هر کسي از راه مي رسد يا ازشان سوء استفاده مي کند يا زمينشان ميزند يا درس ساده نبودن بهشان مي دهد. آدم هاي ساده را دوست دارم. بوي ناب “آدم” مي دهند.

تاپیک جالبیه ممنون:گل:

اما یه چیز راجب این سادگی بگم

من جز همین ادمای ساده هستم یعنی همه کسای که باهام در ارتباط بودن همیشه اینو میگن با اینکه خیلی مواقع بابتش ضربه زیاد خوردم

اما خوب یه جورای این سادگی رو دوس دارم بهم ارامش میده گرچه خیلی نمیتونن اینارو درک کنن متاسفانه

مهری

کاربر ويژه
نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن.
هر کسی هر چی گفت، بگو حق با شماست و خودت رو خلاص کن.
آدم ها عقیده ات رو که می پرسند، نظرت رو نمی خواهند، می خواهند با عقیده خودشان موافقت کنی.

مهری

کاربر ويژه
ماهایی که موفقیت هامون رو با افتخار حاصل تلاش خودمون می بینیم و معتقدیم زندگی هر شخصی رو خود اون شخص می سازه!
و تا به یه مشکل کوچک تو زندگی برمی خوریم دنبال مقصر می گردیم ...!؟!؟

اونایی که همیشه عجولانه ترین قضاوت ها رو با بدترین کلمات می کوبند تخت سینه طرف مقابل و با افتخار اسم این کارشون رو می ذارن رک و راستی!!!

بال و پر کبوترش را چیده بود ؛ تا او را عاشق لانه ی خود کند …

این روزها بوق ماشین برای بعضی ها حکم چاه باز کن پیدا کرده که تا میبینن یکی راه رو بسته میخوان به زور راه رو باز کنند.

مهری

کاربر ويژه
باغ وحش مملو از جمعیت بود ، از بلندگوی باغ وحش این جمله شنیده شد : " بازدیدکنندگان گرامی از دادن هر گونه غذا و خوراکی به حیوانات خودداری فرمایید ".

بعد از مدتی مجددا از بلند گو اعلام شد : " بازدیدکننده گرامی از شما خواهش کردیم که از تغذیه حیوانات خودداری فرمایید "

این هشدارها با لحن های مختلف چندین بار تکرار شد ، آخرین هشدار بلندگو این بود : " حیوانات عزیز خواهشمندیم از آدمها غذا نگیرید "

دیگر هشداری در این زمینه شنیده نشد .!!!
:سکوت:

مهری

کاربر ويژه

اینهایی که به خاطر خودکار و سر رسید در نمایشگاه تازه های آب و فاضلاب هم شرکت می کنند.

اونایی که محرم ها لاک مشکی به ناخنهاشون می زنن!

اینایی که تو چشم و هم چشمی، زشت‌ترین و سخت‌ترین اسم رو می‌ذارن رو بچه بیچاره‌شون.

اونایی که یه بچه تازه زبون باز کرده رو مجبور می کنند بگه مامانش رو بیشتر دوست داره یا باباش!؟!؟؟

و وقتی با تمامی معصومیت اصرار می کنه که هر دو رو دوست داره التماس می کنند که: نه فکر کن! کدوم رو یه ذره!! بیشتر دوست داری!؟

اونایی که تا تو ترافیک گیر می­کنن به زمین و زمان فحش می­دن...

مکانیک هایی که اگر از کارشون ایراد بگیری شاگردشون رو به قصد کشت کتک می زنن!

اونایی که بچه اشون که یه فحش رکیک یاد گرفته ... با کلی ذوق میگن بگو به خاله چی بلدی !! ... وقتی هم بچه اون فحش رکیک رو باز تکرار میکنه میگن : الهی قربون حرف زدنت بشم شیرین زبوووووونم .... :-|

اون آقایون بی ادبی که وقتی تو ماشین می شینن فکر میکنن دربست گرفتن و هرچی خانم جمع تر میشه اون خودشو راحت تر میکنه.

اینایی که دهه‌ی اول محرم زنگ موبایل‌شون می‌شه نوحه با ولوم 1000.

اونایی که توی محرم ماشین‌شون رو می‌دن پشتش با رنگ قرمز گریه و زاری بنویسن.

اونایی که بیرون از خونه بخاطر اخلاق خوب،منش و معرفت و مردانگیشون ورد زبان همه هستن اما تو خونه واسه زن و بچشون بدتر از شمر هستن !!!!

اونايي كه قبل محرم كلي خريد ميكنند و به سر و وضع خودشون ميرسن تا تو اون شبا بتونند چند تا مورد خوب تور كنند!!!

ایی که تا یکی تو خیابان بهشون سلام می کنه تو فیسبوک In a Relationship می شن.

این دخترایی که واسه بقال هم عشوه می‌آن، ولی دائما استفاده‌ی ابزاری از زن‌ها رو محکوم می‌کنن.

اونای که برای اینکه در محافل دیگران جا باز کنن شروع میکنن به دروغ و راست از دیگران گفتن.

مهری

کاربر ويژه
برای آخر هفته میخواست با دوست پسرش بره شمال
به مامانش گفته بود با همکاراش میره
نذر کرده بود اگه مامانش نفهمید و همه چیز خوب شد اونطور که میخواست 70000 تا صلوات بفرسته و بره جمکران.

یکی از بزرگترین موانع رسیدگی به فرزندم، گذراندن وقت در سایت راهنمای بارداری و بچه داری بود!!!

انسان بي نهايت سرمايه و بي نهايت راه دارد و فقط هفتاد سال وقت براي تجارت، كه آنهم نصفش خوراك و پوشاك و مسكن و مقدمات اينهاست!
واي به روزي كه بقيه‌اش هم صرف نمايش دادن اينها بشود كه ديگر سرمايه‌ها يا راكد مانده‌اند و احتكار شده‌اند و يا از دست رفته‌اند و زيان شده‌اند!

اونایی که بچه 4 سالشون هم تلفن همراه شخصی داره اما بدون خبر قشون کشی می کنند به خونتون!!:دی که یه وقت توی زحمت نیوفتید!!
اونایی که همیشه عجولانه ترین قضاوت ها رو با بدترین کلمات می کوبند تخت سینه طرف مقابل و با افتخار اسم این کارشون رو می ذارن رک و راستی!!!
ماهایی که موفقیت هامون رو با افتخار حاصل تلاش خودمون می بینیم و معتقدیم زندگی هر شخصی رو خود اون شخص می سازه!
و تا به یه مشکل کوچک تو زندگی برمی خوریم دنبال مقصر می گردیم ...!؟!؟

بالا