• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تماشاگري در حين بازي کمک داور شد

0mid

متخصص بخش ورزشی
تماشاگري در حين بازي کمک داور شد
[h=2]يک تماشاگر اسکاتلندي در حين ديداري از ليگ دسته دوم کشورش، پرچم به دست گرفت و کمک داور شد.

[TD="align: left"]
00024394.jpg
[/TD]




روز شنبه در ديدار تيم‌هاي دانفرملين و کاودن‌بت اتفاقي عجيب و نادر در دنياي فوتبال روي داد.

پس از آنکه در اواخر نيمه اول بازي اين دو تيم، «کوين کلانسي» داور مسابقه به علت برخورد با کالين کامرون، يکي از بازيکنان حاضر در ميدان آسيب ديد، وي تنها براي دقايقي در ابتداي نيمه دوم امکان حضور در مسابقه را يافت؛ اما به علت شدت مصدوميت از بازي خارج شد. با اين حال يکي از دو کمک داور بازي به عنوان داور وسط برگزيده شد، اما نبود داور چهارم مشکل‌زا شد بطوريکه وقفه‌اي 30 دقيقه‌اي در اين ديدار ايجاد شد.

با اين شرايط، مسئولان برگزاري از يکي از تماشاگران به صورت داوطلبانه درخواست کردند نقش کمک داور را برعهده بگيرد.

بر اين اساس جک کمپل 61 ساله که به عنوان تماشاگر در ورزشگاه گلاسکو حضور يافته بود، لباس داوري به تن کرد و پرچم به دست گرفت. اين کارمند ساده يک شرکت خصوصي در مرکز اسکاتلند، بعد از بازي اظهار داشت که قبلا تجربه داوري در ديدارهاي محلي را داشته است.

اين بازي 3 هزار تماشاگر داشت و دانفرمين 3 بر صفر حريفش را شکست داد.



 
بالا