• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تنقلاتی که خطر سرطان روده را افزایش می دهند

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
191864.jpg



درتحقیقات قبلی مشخص شده بود که گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس در افزایش خطر سرطان روده نقش دارند.



تحقیقات اخیر ارتباط بین مصرف زیاد شکلات، شیرینی جات و فست فودها را باسرطان روده نشان داده اند. در حقیقت مشخص شده است که مصرف تنقلات شیرین و چرب خطر ایجاد تومورهای روده را افزایش می دهد. درتحقیقات قبلی مشخص شده بود که گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس در افزایش خطر سرطان روده نقش دارند.

برای انجام این مطالعه از بیش از 2000 زن و مرد مبتلا به
سرطان روده خواسته شد که یک پرسشنامه کامل را در مورد رژیم غذایی خود پاسخ دهند. نتایج نشان داد افرادی که بیشترین میزان تنقلات شیرین و چرب مانند دسرها، شکلات، بیسکوئیت، کیک، شیرینی، آجیل و چیپس را مصرف کرده بودند، نسبت به افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، با 18 درصد احتمال ابتلای بیشتر به سرطان روده روبرو بودند.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
 
بالا