• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تهران فراموش شده به تصویر کشیده شد/ تولد مجدد یک زن

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]فیلم سینمایی فصل فراموشی فریبا در کنار به تصویر کشیدن معضلات زنان،تهران فراموش شده را هم به تصویر می کشد.
20140204215915_14.jpg

به گزارش خبرنگار سینما خبر حاضر در مراسم نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی "فصل فراموشی فریبا" به کارگردانی عباس رافعی ،ساره بیات،امین زندگانی سایر عوامل فیمدقایقی پیش برگزار شد. عباس رافعی گفت:ما در این فیلم قصد نداشتیم مردم جامعه خود را طوری به تصویر بکشیم که دیگران خوششان بیاید.ما در این فیلم می خواستیم تهرانی را نشان دهیم که در بسیاری از فیلم ها جایش خالی است و اکنون در حصار نرده هایی در اطرف شهر درآمده است.

وی ادامه داد:دلیل قهر مردم از سینما این است که خود را بر روی پرده سینما نمی بینند.ما برای پرواه ساخت این فیلم در دولت قبلی به مشکل برخوردیم اما به هر حال توانستیم آن را به جشنواره برسانیم و امیدوارم برای نمایش عمومی فیلم هم مشکلی پیش نیاید .

رافعی فزود:اگر فیلم تلخ است روایت زندگی زنانی از جنس فریبا است و فکر نکنید فیلم های تلخ تماشاچی ندارد.این فیلم تولید یک جمع مستقلی است که نیاز به تماشاچ دارد و این فیلم هیچ حمایت خاصی نشده است و تلاش کردیم داستان به قدری جذاب باشد که تماشاچی به دیدن آن برود و سرمایه خود را برگرداند.
رافعی اظهار کرد: سرانجام این فیلم به زایش مجدد یک زن می‌انجامد. فریبا زندگی خودش را در طول فیلم با رنگ سبز می‌بافد و به نظر من، این نباید ناامیدکننده و تلخ باشد.

در ادامه ساره بیات بازیگر نقش اصلی فیلم فصل فراموشی فریبا بیان داشت:من از تمام سناریو هایی که بهم پیشنهاد شد فصل فراموشی فریبا را از همه آنها متفاوت دانستم و درکنار عوامل به داخل شهر رفتیم تا معضلات مردم را به تصویر بکشیم.

وی ادامه داد:بار اصلی کار به دوش من بود و سعی کردم رنج های این زن را به درستی منتقل کنم زیرا از این دست زنان در جامعه بسیار هستند و امیدارم از این فیلم و بازی ها استقبال شود.

در ادامه امین زندگانی یکی دیگر از بازیگران نقش اصلی این فیلم گفت:داشتن فیلمنامه خوب و مدیریت مناسب عباس رافعی باعث شد تا من برای اولین بار در فیلمی بازی کنم که تعداد سکانس های کوتاهی داشت .

زندگانی در خصوص کاراکتر خود در فیلم فصل فراموشی فریبا گفت:تعبیر من از این کاراکتر این است که انسان ها در روند رشد و سفر زندگی به دلیل ناپختگی هایی دست یبه تصمیماتی می زنند که خود و اطرافیان را به نابودی می کشد .

زندگانی در پایان بیان داشت:حضور رافعی و عوامل دیگر فیلم باعث شد ما شاهد تقدیر شما از بازیگران باشیم و به نظر من ماشین وانتی هم که در فیلم بود بازیگر بود و در کنار ساره بیات مسائلی را از زبان تصویر بیان کرد.
رعنا امینی طراح صحنه و لباس، مهرداد قلی‌پور چهره‌پرداز، هومن کیایی بازیگر، علی اصغری فیلمنامه‌نویس، پرهام وفایی تدوین‌گر نیز که در این جلسه حضور داشتند، سخنانی گفتند

بالا