• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تهیه غذاهای نذری در ماه محرم

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلام دوستان.
با رسیدن ماه محرم و گرم شدن بازار نذری و غذاهای نذری و هیئتهای عزاداری سر همه اصناف به نوعی شلوغ میشه وخصوصا کسانی که کارشون تهیه غذاست.
من و دوستم هم این روزها سرمون گرمه و در حال درست کردن غذا برای سفارش دهنده های غذای نذری هستیم .
فکر کنم دیدن صحنه های درست کردن غذا اونم با حجم زیاد برای دوستان جالب و دیدنی باشه به خاطر همینم چند روز پیش عکسهایی از این کار گرفته شده که آشپزی این غذاها به عهده من و دوست خوبم آقا جعفر هستش که سالها قبل هم دوره و هم سنگر روزهای جنگ بودیم .
از شکمش معلومه که از اون آشپزهای پر خوره و منم هی بهش گوشزد میکنم که زیاد نخوره ولی کو گوش شنوا؟
دعوت میکنم از عکسهای گرفته شده دیدن کنید و لذت ببرید.

DSC01624.JPGDSC01629.JPGDSC01668.JPGDSC01670.JPGDSC01671.JPGDSC01672.JPGDSC01673.JPGDSC01674.JPGDSC01675.JPGDSC01676.JPGDSC01677.JPGDSC01678.JPGDSC01679.JPGDSC01680.JPGDSC01681.JPGDSC01682.JPGDSC01683.JPGDSC01685.JPGDSC01686.JPGDSC01687.JPGDSC01688.JPGDSC01689.JPGDSC01690.JPGDSC01694.JPGDSC01697.JPG

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

تاپیک تایید شد

360درجه

متخصص بخش فیزیک
سلام
یهخسته نباشید خدمت شما و دوست عزیزتون آقا جعفر گل
.جای ما رو فکر کنم دوستان هم شهریتون خالی کرده باشن(نوش جونشون):گل:
اجر نذری دهنده و خورنده و پزنده همه با امام حسین.:احترام:
یا علی

آخرین ویرایش:

ناهید

متخصص بخش
امیدوارم نذر شما و دیگر عزیزانی که نذری دادند قبول باشه .

فقط راستش من اصلا به دادن این جور نذریها موافق نیستم. گوشت و مرغی داده بشه به کسانی

که حداقل رفاه زندگی را دارند.ولی اوارگانی که در سرما با دست یخ بسته منتظر پتویی .

بخاری برای گرم شدن یا نان خا لی برای سیر شدن منتظر و نیازمندی سیر کردن بنظرم

صوابش بیشتر و خدا و

پیغمبرش راضی تر. نمیدونم شاید اشتباه باشه ولی نذری هم جوری تظاهر شده و چه خوبه نذری

داده بشه بدون عکس و نشان دادن کباب و مرغ. از کجا معلوم در همین انجمن هم کسانی باشند

که با حسرت نگاه به عکس نکنند . بهر حال قبول باشه:34:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام دوست خوبم ناهید جون ممنونم از پیشنهادی که دادی ولی برای اطلاع دقیقتر شما باید بگم آقای چاووش عزیز هم همین کار رو کردند نذری ها رو برای روستاها بردند ایشون زمانی که زلزله اهر و ورزقان پیش اومد به یاری افراد آسیب دیده رفتند وبا احداث آشپزخانه صحرایی برای این افراد غذای گرم تهیه نمودند .از همین جا از برادر عزیزم تشکر می کنم .موفق باشی .:گل:

ناهید

متخصص بخش
سلام دوست خوبم ناهید جون ممنونم از پیشنهادی که دادی ولی برای اطلاع دقیقتر شما باید بگم آقای چاووش عزیز هم همین کار رو کردند نذری ها رو برای روستاها بردند ایشون زمانی که زلزله اهر و ورزقان پیش اومد به یاری افراد آسیب دیده رفتند وبا احداث آشپزخانه صحرایی برای این افراد غذای گرم تهیه نمودند .از همین جا از برادر عزیزم تشکر می کنم .موفق باشی .:گل:

ممنونم از توضیحی که دادی ولی راستش تو این عکسها هیچ اشاره به کجا رفته و بدست چه

نیازمندی رسیده نشده بود. ضمنا هر کس کار خیری انجام دهد اجرش را خودش میگیرد

خصوصا که در خفا باشه. خدا اجرشون بده.

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام ناهید عزیز امیدوارم خوب وسلامت باشی . بله هر کسی اجر کار خودش رو میگیره .به دلیل در خفا بودن این مطلب ایشون هم این مساله رو عنوان نکردند ومن اطلاع داشتم وشاید خود ایشون هم راضی به گفتن این مطلب نبودند وقتی پست شما رو دیدم برای اطلاع شما گفتم که ایشون نیت خیر دارند و واقعا در این راه زحمت های زیادی کشیده اند .:گل:

بالا