• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تهیه کننده ی پیشکسوت سینما، فیلمسازان جوان را در سی و دومین جشنواره ی بین المللی فیلم فجر همراهی می کند

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]محسن علی اکبری تهیه کننده ی سینما امسال با فیلمسازان و بازیگران جوان به سی و دومین جشنواره ی بین المللی فیلم فجر می آید.
20131225171124_000000000000000.jpg

محسن علی اکبری تهیه کننده سینما در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار سینما خبر عنوان کرد: فیلم "پرواز زنبور" به کارگردانی "حامد امرایی" فیلم اولی است که تهیه کنندگی آن را بر عهده دارم و قرار بود این فیلم که کارگردان جوانی آن را می سازد به جشنواره ی سی و دوم فیلم فجر برسد اما متاسفانه به خاطر مشکلات فیلمنامه و مباحث مالی نتوانستیم فیلم را به دبیرخانه ی جشنواره ارائه دهیم.

وی گفت: البته ساخت این فیلم همچنان ادامه خواهد داشت اما دیگر در لیست فیلم های جشنواره قرار ندارد و ادامه ساخت این فیلم در سال آینده پیگیری خواهد شد.

کارگردان فیلم "پرواز زنبور" افزود: تهیه کنندگی فیلم اولی دیگری را به کارگردانی "حسن ناظر" با نام "ما همه گنهکاریم" برعهده دارم که در این فیلم نیز بازیگرانی همچون "نیوشا ضیغمی، امیر آقایی، الهام حمیدی" و دیگر بازیگران در این فیلم نقش آفرینی کرده اند.

وی در پایان با تاکید بر تمایل همکاری با فیلمسازان جوان در سینما توضیح داد: امسال با این فیلم در سی و دومین جشنواره ی بین المللی فیلم فجر حضور دارم و امیدوارم کارگردانان جوان، امسال در این فستیوال جهانی در کنار پیشکسوتانشان خوش بدرخشند و خوشحالم که در عرصه سینما و تهیه کنندگی در کنار کارگردان جوان و فیلم های اولی هستم و نگاه مثبت و خوبی نیز به حرکت رو به جلوی این فیلمسازان جوان دارم.

بالا