• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ته‌وز: به بازي نهايي جام حذفي مي‌رسم

ahmadfononi

معاونت انجمن
بازيکن آرژانتيني تيم منچسترسيتي اطمينان خاطر داد در بازي نهايي جام حذفي مقابل استوک سيتي حضور خواهد داشت.
00005834.jpg
به نقل از ديلي‌ميل، کارلوس ته‌وز گفت: باور دارم تا روز بازي فينال جام حذفي مقابل استوک سيتي شرايط حضور در ميدان را پيدا مي‌کنم. من در چنين بازي سه بار حضور داشته‌ام. مي دانم حضور در بازي نهايي اف.اي.کاپ چه اهميت فراواني دارد. در انگليس رسيدن به چنين بازي يعني کسب اعتبار فراوان در حالي که مشاهده مي‌شود در برخي از کشورها، جام حذفي مورد توجه و اهميت نيست.

وي درارتباط با بازي مورخ 24 ارديبهشت در ويمبلي افزود: هواداران در انگليس به خوبي آگاه هستند که جام حذفي چه تاريخي داشته و از چه قدمتي برخوردار است. از اين رو ارزش آن را متوجه مي‌شوند. بازيکنان نيز آرزوي حضور در آن را دارند. با توجه به تجربيات قبلي، خوب مي‌توانم در ذهن تصور کنم که چه فضايي در آن بازي حاکم است. بسيار انگيزه دارم خودم را به آن برسانم.

اين مهاجم 27 ساله که از 2 سال قبل در خدمت‌ آبي‌هاي آسماني است و با مشکل مصدوميت همسترينگ مواجه شده، ادامه داد: فکر مي‌کنم در مقطع کنوني خوب بازي مي‌کنيم. از اقبال خوبي براي کسب نتيجه در اين ميدان برخورداريم. اميدوارم در بازي نهايي چنين اتفاقي به خاطر باشگاه، مالکين و هواداران روي دهد.

بالا