مواد لازم
مرغ پختهشده =250 گرم
برنج= يك و نيم پيمانه
ماست=نصف پيمانه
روغن مايع=1/4 پيمانه
نمك و فلفل= به ميزان لازم
زعفران حلشده= يك قاشق چايخوري
زرده تخممرغ= دو عدد
تخممرغ= يك عدد
ماست چكيده= براي تزئين
زرشك و خلال پسته =از هر کدام يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
برنج را از شب قبل خيس كرده، آبكش كنيد ماست و روغن مايع را با زعفران حلشده، زرده تخممرغ و تخممرغ كامل مخلوط كرده با نمك و فلفل به وسيله همزن برقي بزنيد تا مواد كاملا يكدست شود. مايه يكدست شده را با برنج مخلوط كرده باقيمانده روغن را در كف تابه بريزيد مايه آماده شده را ريخته و صاف كرده تكههاي مرغ را روي سطح برنج بچينيد بقيه برنج را روي تكههاي مرغ پختهشده ريخته صاف كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا تهچين تهديگ بسته و رنگ بگيرد، از روي حرارت برداشته پس از برگرداندن در ظرف مورد نظر با ماست چكيده، زرشك و خلال پسته تزئين كنيد.
مرغ پختهشده =250 گرم
برنج= يك و نيم پيمانه
ماست=نصف پيمانه
روغن مايع=1/4 پيمانه
نمك و فلفل= به ميزان لازم
زعفران حلشده= يك قاشق چايخوري
زرده تخممرغ= دو عدد
تخممرغ= يك عدد
ماست چكيده= براي تزئين
زرشك و خلال پسته =از هر کدام يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
برنج را از شب قبل خيس كرده، آبكش كنيد ماست و روغن مايع را با زعفران حلشده، زرده تخممرغ و تخممرغ كامل مخلوط كرده با نمك و فلفل به وسيله همزن برقي بزنيد تا مواد كاملا يكدست شود. مايه يكدست شده را با برنج مخلوط كرده باقيمانده روغن را در كف تابه بريزيد مايه آماده شده را ريخته و صاف كرده تكههاي مرغ را روي سطح برنج بچينيد بقيه برنج را روي تكههاي مرغ پختهشده ريخته صاف كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا تهچين تهديگ بسته و رنگ بگيرد، از روي حرارت برداشته پس از برگرداندن در ظرف مورد نظر با ماست چكيده، زرشك و خلال پسته تزئين كنيد.