دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
ته چین لوبیاسبز
مـواد لازم (برای ۴ نفر)
برنج/۳لیوان
سینه مرغ پخته/۳۰۰گرم
تخم مرغ/۴عدد
ماست کم چرب/۱لیوان
لوبیاسبز/۵/۱لیوان
مرزه و ترخان/۱لیوان
پیاز/۱عدد
روغن کانولا/۳قاشق غذاخوری
زرشک/۱لیوان
زعفران دم شده/به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه /به میزان دلخواه
طـرز تـهـیـه :
ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده اید به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد، سینه مرغ ریش ریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید.
بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
به این ترتیب مایه داخل ته چین آماده خواهد شد.
از طرف دیگر، برنج را آبکش کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم مرغ و زعفران آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در مرحله آخر، در تابه ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید.
سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید.
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.
برنج/۳لیوان
سینه مرغ پخته/۳۰۰گرم
تخم مرغ/۴عدد
ماست کم چرب/۱لیوان
لوبیاسبز/۵/۱لیوان
مرزه و ترخان/۱لیوان
پیاز/۱عدد
روغن کانولا/۳قاشق غذاخوری
زرشک/۱لیوان
زعفران دم شده/به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه /به میزان دلخواه
طـرز تـهـیـه :
ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده اید به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد، سینه مرغ ریش ریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید.
بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
به این ترتیب مایه داخل ته چین آماده خواهد شد.
از طرف دیگر، برنج را آبکش کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم مرغ و زعفران آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در مرحله آخر، در تابه ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید.
سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید.
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.