• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

توتي پس از زدن گل دويستم در سري آ: از گل‌زني دست برنمي‌دارم

ahmadfononi

معاونت انجمن
کاپيتان رم در بازي با فيورنتينا از مرز 200 گل گذشت.
00028031.jpg

فرانچسکو توتی، کاپیتان رم گفته با وجود زدن گل دویستم و گل دویست و یکم در سری آ، دست از گل‌زنی برنمی‌دارد.

او در جریان تساوی مقابل فیورنتینا در ورزشگاه آرتمیو فرانکی توانست از مرز 200 گل در سری آ بگذرد.

این بازیکن کهنه‌کار هفته آینده هجدهمین سال حضور در سری آ را جشن می‌گیرد. او پس از دو گلی که زد گفت: «این گل‌ها حکایت از دوران بازی فوق‌العاده‌ای دارد که می‌خواستم تنها با پیراهن رم از آن لذت ببرم. اما من روی این آمار متوقف نمی‌شوم.

من همیشه نهایت تلاش خود را خواهم کرد. اوضاع زیر نظر وینچنتزو مونته‌لا عوض شده و نتایج دارند از راه می‌رسند. هنگامی که گل می‌زنید لحظه‌ای مثبت است و ما همیشه خوشحالیم. هر چه گل‌های بیشتری بزنید، بهتر.

مردم می‌گفتند من تمام شده‌ام، اما حالا از عملکرد خود راضی‌ام.»

مونته‌لا، مربی جلوروسی هم از او ستایش کرد: «توتی در سطوح بالا بازی می‌کند و از این بازی لذت می‌برد. ما امیدواریم او همیشه بهتر باشد و او به دستاوردهای باورنکردنی عادت کرده است.

ما از فیورنتینا بهتر بودیم و تا پایان تلاش کردیم. نیمه اول عالی نبود و باد هم به سمت ما می‌وزید.»

بالا