• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

توزیع 120 هزار بسته آموزشی بین دوم و ششم دبستانی ها

parisa

متخصص بخش
حمیدرضا حاجی بابایی در گفت وگو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا و با اشاره به موفقیت آمیز بودن طرح ششم ابتدایی، اظهار کرد: روش و شیوه‌هایی که باید در نظام تعلیم و تربیت در دوره ابتدایی پیش‌بینی می‌کردیم، اصلاح شده و معنایش این نیست که ایجاد پایه ششم هیچ اشکالی نداشته باشد، بلکه قطعاً ایراداتی دارد؛ اما در برابر کار مثبتی که انجام می‌پذیرد، بسیار ناچیز است. یعنی وقتی موارد را بررسی می‌کنیم، بعضی مشکلات، ناشی از شروع کار است.
وجود 320 هزار کلاس درس ابتدایی در کشور
وی با بیان اینکه مشکل در تمامی پایه ها وجود دارد و مختص مشکلات ششم ابتدایی نیست، خاطرنشان کرد: ما جاده را درست کردیم و در مسیر افتادیم؛ در حال حاضر 320 هزار کلاس ابتدایی داریم و اگر مثلاً 10 هزار کلاس ابتدایی از نظر استاندارد مشکل داشته باشد، فقط حدود 3 درصد می‌شود. حاجی بابایی اضافه کرد: اگر ایراداتی در ویرایش کتاب های جدید وجود داشته باشد، به ما بگویند آنها را درست می کنیم. ما در حال تغییر نوع نگارش کتاب ها هستیم. این کار را با فرهنگستان ادبیات فارسی دنبال می کنیم.
ایجاد تغییر در نوع نگارش کتاب های درسی
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نگارش کتاب‌های جدیدالتألیف، تصریح کرد: در حال تغییر نوع نگارش کتاب‌ها هستیم؛ یکی از ایرادهای اساسی که به ما می‌گرفتند این بود که برخی دیپلم می‌گیرند، اما خط خوشی ندارند که بنویسند؛ این چه اشکالی در آموزش و پرورش است؟ حالا می خواهیم این موضوع را اصلاح کنیم. خب سخت است. وی ادامه داد: به همین دلیل نوع کتابت باید تغییر داده شود. ما دو نوع کتاب فارسی داریم که تغییر هم کرده که نخست بخوانیم و دیگری بنویسیم است. قسمتی که می خواهیم بنویسیم سخت است، چون بر اساس رسم الخط هایی که وجود دارد این کار انجام و سختی هایی دارد.
کتاب های جدید دانش آموز را به کنکاش وادار می کند
حاجی‌بابایی همچنین به محتوای کتاب‌های جدیدالتألیف اشاره و گفت: این کتاب‌ها دانش‌آموز و معلم را به کنکاش و کار مضاعف وادار و باعث می‌شود تمرینات بیشتر شود و حالت حفظ ندارد. حفظی که کسی بیاید کتاب را جزوه کند و در اختیار افراد قرار دهد و بگوید این جزوه را بخوانید تا قبول شوید؛ اینطور نیست. وی با اشاره به لوح های فشرده که همراه کتاب های درسی در بین دانش آموزان توزیع می شود، عنوان کرد: درباره این لوح ها در شورای ستاد تحول بنیادین صحبت می شود. تمام امور در این ستاد تصمیم گیری می شود و به سراسر کشور ارائه می شود. وزیر آموزش و پرورش افزود: دانش آموزان سراسر کشور که باید از این لوح ها استفاده کنند، این لوح ها را دریافت کرده اند. حال ممکن است در جایی یک هفته دیرتر یا زودتر ارسال شود، اما سعی شد در تمام کشور به موقع انجام شود.
وجود لوح فشرده و بسته های آموزشی در پایه های دوم و ششم دبستان
وی با بیان اینکه در گذشته موضوع لوح فشرده در کنار کتاب های درسی دانش آموزان وجود نداشته است، خاطرنشان کرد: پایه دوم و ششم دبستان لوح فشرده دارند که ممکن است 90 درصد آن درست باشد و 10 درصد دارای مشکل باشد. ضمن اینکه پایه های دیگر هم در طول 30 سال گذشته لوح فشرده نداشته اند.
توزیع 120 هزار بسته آموزشی بین دوم و ششم دبستانی ها
حاجی بابایی با اشاره به اینکه برای پایه های دوم و ششم دبستان 120 هزار بسته آموزشی توزیع می کنیم، گفت: کاری که ما امروز شروع کرده ایم مانند توزیع لوح فشرده و کتاب همراه معلم یا بسته های آموزشی، پیش از این وجود نداشته اما در حال حاضر این کار را انجام می دهیم. در هر حال ممکن است 2 یا 3 ایراد هم وجود داشته باشد، اما باید این موضوع را دریافت که دیگر پایه ها اصلا این لوح های فشرده را ندارند.البته باید به سمتی حرکت کنیم تا دیگر پایه ها داشته باشند. وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: وقتی طرحی توانسته 90 درصد جای خود را از نظر فضا، کتاب، معلم و ... باز کند نشان از موفقیت آن است.
25 دی ماه 1391
 
بالا