• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

توضیح بهروز شعیبی درباره‌ی نمایش ویژه‌ی «دهلیز»

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=3]کارگردان فیلم سینمایی «دهلیز» گفت: برای اکران خصوصی «دهلیز» که به جمع‌آوری پول دیه اختصاص دارد، مهناز افضلی‌ (بازیگر) گزینش پرونده‌ها را انجام داد.
20130814180326_2111.jpg

به گزارش ايسنا، بهروز شعیبی اظهار کرد: پس از آن‌که شنیدیم تعدادی پرونده وجود دارد که مشکل آن‌ها با پرداخت دیه حل می‌شود و محکومان پرونده‌ها نیز پشیمان هستند‌، ابتدا آقای رضوی به‌عنوان صاحب فیلم و بعد هم من، قبول کردیم که اکران ویژه‌ای برای جمع‌آوری دیه داشته باشیم.

وی ادامه داد: مهناز افضلی با توجه به مستندهایی که پیش از این داشته، گزینش پرونده‌های دیه را برعهده داشت و این کار با همکاری او انجام شده است.

شعیبی با تأکید بر این‌که پرونده‌ها با کار کارشناسی انتخاب شده‌اند، گفت: امیدوارم با این اکران ویژه، در وهله‌ی نخست، قدمی برای نجات انسان‌ها برداشته شود و بعد هم یک کار خیری انجام شود.

وی در پاسخ به این‌که چه تعداد پرونده‌ برای این کار انتخاب شده است؟ توضیح داد: براساس توانایی و دریافت‌هایی که خواهیم داشت، تلاش می‌کنیم هرچه بیشتر در این‌باره اقدام شود، اما فعلا چند پرونده براساس تحقیقات انجام‌شده و تحت نظارت ستاد دیه، انتخاب شده‌اند.

او اظهار کرد: در این کار، حضور دو عزیز برای من باعث خوشحالی است؛ مهتاب کرامتی که به‌عنوان سفیر حسن نیت یونیسف معمولا پیگیر چنین پرونده‌هایی برای انجام کارهای خیرخواهانه است و در این کار هم ما را همراهی می‌کند. همچنین حجت‌السلام شهاب مرادی رابطه‌ی خوبی با سینما دارد و بیشتر سینما‌گران به او اعتماد دارند، او خیلی سریع دعوت ما را قبول کرد.

وی ادامه داد: حضور آقای مرادی از این نظر باعث خوشحالی من است که علاوه بر این‌که سینماگران به او اعتماد دارند، از حسن خلق هم برخوردار است و تلاش زیادی برای نزدیک کردن سینماگران به معنویات انجام داده است.

به گفته‌ی شعیبی، نمایش ویژه‌ی فیلم «دهلیز» یکشنبه (27 مردادماه) در «ایوان شمس» با حضور عوامل فیلم و تمام بازیگران برگزار خواهد شد.

بالا