• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

توليد "حريم سلطان" در ترکيه از امروز متوقف شد

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
679945_169.jpg

تهیه‌کننده سریال «حریم سلطان» اعلام کرد با آغاز 2013(یعنی امروز) فیلمبرداری این سریال را متوقف کرده و فصل چهارم این سریال دیگر ساخته نخواهد شد و قسمت‌های باقیمانده از فصل سوم این سریال نیز زیاد طولانی نخواهد شد.
پایگاه خبری نورت مصر نوشت: تهیه‌کننده سریال «حریم سلطان» اعلام کرد با آغاز 2013(یعنی امروز) فیلمبرداری این سریال را متوقف کرده است.

وی دلیل این امر را اعتراض نخست وزیر ترکیه به این سریال و همچنین شکوائیه نمایندگان مجلس ترکیه عنوان کرده و تاکید کرده است که فصل چهارم این سریال دیگر ساخته نخواهد شد و قسمت‌های باقیمانده از فصل سوم این سریال نیز زیاد طولانی نخواهد شد تا جلوی انتقادات گرفته شود.

در همین حال بازیگر نقش «سلطان سلیمان» به کسانی که از این سریال انتقاد کردند حمله کرده و گفته است: نمی‌دانم چرا سریال موفقی که این همه درآمد داشت را متوقف کرده‌اند و من از اعلام لغو ساخته ادامه این سریال ناراحتم.

به گزارش فارس، اردوغان یک ماه پیش در جریان دیدارش از استان «کوتاهیه» ترکیه در انتقاد از سریال «حریم سلطان» گفته بود ما چنین اجدادی که در سریال ارائه شده نداشته‌ایم و سلطان سلیمانی که در این سریال معرفی شده کسی است که 30 سال از عمرش را برای فتح و جنگ روی اسب‌ها گذراند.

وی از کارگردانان چنین سریال‌ها و مسئولان شبکه‌های تلویزیونی انتقاد کرده و افزوده بود: من منتظر دستور قضایی در این باره هستم.

اما عبدالله چیلیک رئیس بخش مالکیت فکری وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه گفت که ترکیه تنها تا پایان سال 2010 از صادرات سریال تاکنون 65 میلیون دلار درآمد داشته است و 150 میلیون آنها را دیده‌اند.

پس از آن بود که یک نماینده مجلس ترکیه از حزب عدالت و توسعه از ارسال یک شکوائیه به پارلمان این کشور برای توقف پخش ادامه سریال «حریم سلطان» در سال 2013 خبر داد.

بنابر این گزارش، سریال حریم سلطان که علاوه بر کشورهای عربی و اروپایی در برخی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان نیز پخش می‌شود به ایران و مردم کشورمان نیز توهین می‌کند.

منبع: خبرگزاري فارس

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
نمیدونم چرا چند سالیه ترکیه با فیلم هاش گذشته خودشو تخریب میکنه

parisa

متخصص بخش
ای بابا من هی منتظرموندم ببینم بالاخره کارالیزابت وسلطان سلیمان به کجا می کشه ازآخرم نزاشتن بفهمم :خنده2:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
نمیدونم چرا چند سالیه ترکیه با فیلم هاش گذشته خودشو تخریب میکنه
امین جان فیلم با مستند فرق داره عزیز.
اگر گارگردان بخواد مثال سلیمان واقعی که همش تو جنگ بوده رو بذاره و تو قصر نباشه یک فیلم اکشن میشه نه خوانوده.
به نظر من الان ترکا علایق مردم ایران دستشون امده همین سلطان سلیمان خیلی طرفدار تو ایران داشت...
امیدوارم کارگردانای ایرانی هم بدونند.

parisa

متخصص بخش
سلطان سلیمان خیلی طرفدار تو ایران داشت...

موافقم
همین مامان وخاله های من هم تکرارومیدیدن هم زمان پخش نگاه میکردن وهم کانال ترک زبان اصلیش ومی دیدن :خنده2:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
امین جان فیلم با مستند فرق داره عزیز.
اگر گارگردان بخواد مثال سلیمان واقعی که همش تو جنگ بوده رو بذاره و تو قصر نباشه یک فیلم اکشن میشه نه خوانوده.
به نظر من الان ترکا علایق مردم ایران دستشون امده همین سلطان سلیمان خیلی طرفدار تو ایران داشت...
امیدوارم کارگردانای ایرانی هم بدونند.
نه اصلا منظورم این قسمتش نبود.
الان یک عادت در فیلم های ترکیه رایج شده که میان رسم و رسومات گذشته کشورشون رو زیر پا میگذارن و کلا رسم ها رو میپیچونن و به سمت دیگه ای منحرف میکنند.
من زیاد به دیدن این نوع فیلم ها علاقه ندارم ولی بیشتر کشور این فیلم رو میدیدن و با دیدن این فیلم یک نوع ذهنیت منفی در مورد ترک ها ایجاد میشه.
قبلا هم از ترکیه چند فیلم که مربوط به قبیله های کرد نشین ترکیه ای نشون داده میشد و بیشتر مردم مناطق ما این فیلم ها رو میدیدن و این فیلم ها به نوعی گذشته ملت و قومشون رو پاک میکنه.
من با این قسمتش مخالفم. هرچند این نظر کاملا شخصی هستش و ممکنه خیلی ها مخالفش باشن.

بالا