B a R a N
مدير ارشد تالار
![219887_912.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/8/27/219887_912.jpg)
توپیهای شکلاتی با خامه ماسکارپونه
• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• نان خامهای
• دو عدد تخممرغ
• نصف پیمانه آرد کامل
• دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• 1/3 پیمانه آب
• ¼ پیمانه شیر کامل
• ¼ پیمانه کره خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شکر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته
• دو قاشق غذاخوری شکر سفید
• یک قاشق چایخوری گلاب
• رنگ غذای قرمز (اختیاری)
• شکلات نیمه تلخ آب شده (اختیاری)
طرز تهیه
1. تخممرغها را 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی فر را با ورقه روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
2. برای نان خامه ای، در یک کاسه متوسط، آرد و پودر کاکائو را با یکدگیر مخلوط کنید. در یک قابلمه متوسط، آب، شیر، کره، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید آنها روی حرارت متوسط بجوشند. مخلوط آرد و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط و حرارت را کم کنید. با قاشق چوبی مخلوط را هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ و توپی شکل شود. البته در این حالت هم دست از هم زدن برندارید. یک دقیقه دیگر هم بزنید و سپس خمیر داغ را داخل کاسه همزن بریزید و بگذارید 2 دقیقه بماند.
3. با کمک پایه همزن خمیر، خمیر را یک دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید. تخممرغها را یکباره اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله باید خمیر صاف و یکدستی داشته باشید.
4. با قاشق شیرینی پزی، 8 توپی از خمیر را روی ورقه های روغنی روی سینی فر در فاصله های سه سانتیمتری از یکدیگر بریزید. سپس آنها را داخل فر بگذارید. در این مرحله باید دمای فر را با 375 درجه فارنهایت کاهش دهید. آنها را به مدت 25 تا 27 دقیقه بپزید تا پف کنند و به راحتی از کاغذ جدا شوند.
5. چند دقیقه آنها را در محیط اتاق قرار دهید تا خنک شوند. سپس داخل آنها را پر کنید. برای این منظور، پنیر ماسکارپونه را کاملا هم بزنید تا شل و نرم شود.
6. در یک کاسه متوسط، خامه فرم گرفته را به حدی هم بزنید تا سفت شود. گلاب و شکر را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خامه کاملا پف کند. در صورت تمایل یک قطره کوچک رنگ غذای قرمز اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه خامه کاملا پف کرد و سفت شد، ماسکارپونه را به آن اضافه کنید و خیلی آرام و به صورت دایره آنها را با هم مخلوط کنید.
7. برای پر کردن نان ها، آنها را از وسط دونیم کنید. یک طرف نان ها را با خامه پر کنید و نیمه دیگر نان را روی آن بگذارید.
8. در صورت تمایل، شکلات آب شده روی آنها بریزید و سرو کنید.