آريگو ساکي: تيتو کارسختي در تکرار موفقيتها خواهد داشت [h=2] مربي باتجربه ايتاليايي نظرش را درمورد شرايط مربي جديد بارسا و نقل و انتقالات بازيکناني مثل مودريچ، سانگ و بويان ابراز کرده است . |
[TD="align: left"]
آريگو ساکي، سرمربي سابق تيم ملي ايتاليا معتقد است که تيتو ويلانووا، سرمربي بارسلونا در مسير جايگزيني پپ گوارديولا درنوکمپ روزهاي سختي را پيش رو خواهد داشت. اين مربي 66 ساله اين صحبتها را قبل از برگزاري ديدار برگشت سوپرکاپ اسپانيا برزبان آوردو به اين نکته اشاره کرد که جانشيني گوارديولا و تکرار موفقيت هاي او در بارسا، کار سختي براي تيتو خواهد بود. ساکي در گفتگو با اسپورتس کوپه گفت:« من تيتو ويلانووا را دوست دارم ولي فکر مي کنم که براي او سخت خواهد بود که موفقيت هاي پپ را تکرار کند. ادامه مسير مربي اي مثل گوارديولا کار خيلي سختي است.» ساکي درادامه درمورد نقل و انتقالات بازار تابستاني صحبت کرد و درمورد انتقال بويان کرکيچ به ميلان گفت:« اميدوارم که اوضاع براي او در ميلان خوب پيش برود. چه براي او و چه براي تيمش آرزوي موفقيت مي کنم. او کار فوتبالي اش را به عنوان يکي از آينده دارترين جوانان دنياي فوتبال شروع کرد ولي بعد مسيرش را گم کرد. اميدوارم که او بتواند در روسونري دوباره درمسير مناسب قرار بگيرد.او در بارسلونا نتوانست با تيم کاتالان تطبيق بيابد و به رم منتقل شد. من به بويان اعتماد دارم و فکر مي کنم که در ميلان مي تواند به موفقيت برسد.» از سوي ديگر ساکي نظرش را درمورد انتقال لوکا مودريچ به رئال ابراز کرد و گفت:« او خريد فوق العاده اي براي رئال است. مودريچ يک فوتباليست مدرن است و چه باتوپ و چه بدون توپ فوق العاده بازي مي کند. من واقعا او را دوست دارم.» نظر ساکي درمورد انتقال سانگ به بارسا هم بدين ترتيب بود:« سانگ بازيکن خيلي خوبي است ولي بارسلونا بوسکتس و ماسچرانو را داشت که مي توانند در همين پست بازي کنند. پس من راجع به اين خريد اطمينان زيادي ندارم.» سرمربي سابق آتزوري در پايان درمورد جدايي زلاتان و تياگو سيلوا از ميلان و انتقال آنها به پاري سن ژرمن گفت:« کاملا روشن است که ميلان بازيکنان مهمي را از دست داده. در سالهاي اخير تيم ميلان به شدت به قدرت اين دو بازيکن تکيه داشت. آنها الان هردوي اين بازيکنان را از دست داده اند و تيم بايد انسجامش را حفظ کند و ديگر نبايد روي قدرت فرد يا چيز خاصي تمرکزکند. الگري کارهاي زيادي خواهد داشت.» |
به نقل از ورزش 3