[h=2]
1- سشوار به عنوان خشک کننده سالاد:
اگر برگ های کاهو و کلم را تازه شسته اید و برای آماده کردن سالاد عجله دارید می توانید برای خشک کردن آنها از سشوار استفاده کنید.
2- قاشق چایخوری به عنوان پوست کن زنجبیل:
حتما زمانیکه م یخواهید زنجبیل را پوست بکنید با مشکل مواجه شده اید.اگر دست راست هستید ، زنجبیل را در دست چپ تان گرفته و با یک قاشق چایخوری آن را به صورت عمودی پوست بکنید.
3- نخ دندان به عنوان چاقوی برش دهنده!
نخ دندان می تواند براحتی کیک ، نان های نرم و پنیر های نرم ، کره و بسیاری از غذاهای نرم را براحتی برش دهد.
4- شیشه پلاستیکی آب به عنوان قیف:،
یک سوم شیشه را بریده و آن را برعکس قرار دهید. حالا شما می توانید براحتی انواع سس را در شیشه هایشان بریزید بدون اینکه نگران کثیف شدن لبه های خارجی شیشه باشید.می توانید از آن برای ریختن مایع ظرفشویی و مایع دستشویی در محفظه های خود نیز استفاده کنید.
5- گلدان گل به عنوان ظرفی برای نگهداری ابزار آشپزخانه :
قاشق های غذخوری ، کارد و چنگال و دیگر وسایل آشپزخانه را میتواند داخل این ظروف قرار دهید. می توانید چند ظرف را به رنگ های مختلفی درآورید و هر کدام از وسایل آشپزخانه را داخل آن قرار دهید.
اگر برگ های کاهو و کلم را تازه شسته اید و برای آماده کردن سالاد عجله دارید می توانید برای خشک کردن آنها از سشوار استفاده کنید.
2- قاشق چایخوری به عنوان پوست کن زنجبیل:
حتما زمانیکه م یخواهید زنجبیل را پوست بکنید با مشکل مواجه شده اید.اگر دست راست هستید ، زنجبیل را در دست چپ تان گرفته و با یک قاشق چایخوری آن را به صورت عمودی پوست بکنید.
3- نخ دندان به عنوان چاقوی برش دهنده!
نخ دندان می تواند براحتی کیک ، نان های نرم و پنیر های نرم ، کره و بسیاری از غذاهای نرم را براحتی برش دهد.
4- شیشه پلاستیکی آب به عنوان قیف:،
یک سوم شیشه را بریده و آن را برعکس قرار دهید. حالا شما می توانید براحتی انواع سس را در شیشه هایشان بریزید بدون اینکه نگران کثیف شدن لبه های خارجی شیشه باشید.می توانید از آن برای ریختن مایع ظرفشویی و مایع دستشویی در محفظه های خود نیز استفاده کنید.
5- گلدان گل به عنوان ظرفی برای نگهداری ابزار آشپزخانه :
قاشق های غذخوری ، کارد و چنگال و دیگر وسایل آشپزخانه را میتواند داخل این ظروف قرار دهید. می توانید چند ظرف را به رنگ های مختلفی درآورید و هر کدام از وسایل آشپزخانه را داخل آن قرار دهید.