• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جباري: شكايت باشگاه استقلال از من منتفي شده است

ahmadfononi

معاونت انجمن
فدراسيون فوتبال شکايت کرده گفت:‌ مورد خاصي نبود و به نظرم اين موضوع منتفي شد.
00002317.jpg

مجتبي جباري پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران تصريح کرد: تمام هدف ما در اين ديدار کسب 3 امتياز بود که موفق شديم با يک بازي خوب به آن برسيم.
وي ادامه داد: بازي‌هايي مهمي در پيش داريم و به نظرم مي‌توانيم با کسب امتيازات لازم بين دو تيم اول باشيم. شرايط تيم خوب است و مي‌توانيم به هدفمان برسيم.
جباري گفت: راه‌آهني‌ها انگيزه زيادي داشتند تا با تلاشي که به خرج مي‌دهند براي عدم سقوط بجنگند ضمن اينکه تلاش ما هم زياد بود تا بتوانيم از گل‌مان مراقبت کنيم.
هافبک استقلال در پاسخ به اين سؤال که بخشيده شدن دو بازيکن راه‌آهن تا چه اندازه روي اين بازي تأثيرگذار بود، عنوان کرد: اين موضوع به ما ارتباطي ندارد چرا که راه‌آهن را با تمام قدرتش در نظر گرفته بوديم. استقلال تيمي است که مي‌تواند مقابل هر تيمي با هر ميزان قدرتي که دارد به پيروزي برسد.
وي در مورد شرايط جسماني‌اش گفت: مدت زيادي بود که بازي نکرده بودم اما سعي کردم در اين بازي نمايش خوبي داشته باشم. به شما اطمينان مي‌دهم بازي به بازي بهتر شوم و عملکرد خوبي داشته باشم.
جباري در مورد اينکه باشگاه استقلال از وي به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرده، اظهار داشت: مورد خاصي نبود و به نظرم اين موضوع منتفي شده باشد.

بالا