[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]جزیره بالی یکی از قشنگترین جزایر دنیاست ،تا جایی که خود مردم بالی بهش بهشت کوچک می گن و حتی اروپایی ها معتقدند نه تنها چیزی از جزایر قناری در اسپانیا گم نداره بلکه به مراتب از اون زیبا تر و قشنگ تره .به نظر منم واقعا بهشت این دنیاست.من و محسن چهار روز بالی اقامت داشتیم و نفهمیدیم زمانمون چطور سپری شد.انگاری اصلا توی این زمان نمی گنجیدیم فقط مات و مبهوت زیبای های این چزیره رو نگاه می کردیم .گل های زیبا ،میوه های خوشمزه ، ساحل صاف و آرام ، آسمانی شفاف و از همه مهمتر پر از انرژی و نیرو ی مثبت از جمله خصوصیت هایی که می تونیم به بالی نسبت بدیم.90 درصد مردمی که در بالی می دیدی توریست هایی از کشور های اروپایی ، آمریکایی وآسیایی بودند و جالب اینکه علی رغم اینکه ما از خیلی از ملیت ها یکسری خصوصیات منفی می شنویم و گاهی می بینیم اما ما با هر کدوم از ملیت ها که اونجا برخورد کردیم از مصاحبت باهاشون واقعا لذت بردیم.چیزی که در اولین روز در لابی هتل "نووتل"توجه منو جلب کرد خانواده های چند رگه بود!
من چندین مرد آمریکایی و اروپایی رو دیدیم که ضمن ازدواج با زن های چینی، کره ای و ژاپنی داری بچه های زیبای دو رگه ای بودند که بچه هاشون با وجود اینکه میانگین سنی 5-9 سال داشتند اما می تونستند به سه زبان پدری _مادری و انگلیسی صحبت کنند.اون جا بود که من از خودم خجالت کشیدم که فقط دو زبون بیشتر بلد نیستم.بیش از 98 درصد مردم بالی بودایی و تنها 2 درصد مسیحی اند.
چیزی که بیشتر از همه به زیبایی های بالی می افزود مجسمه های متعدد بودایی بود که هر یکسمبول چیزی برای آونها محسوب می شد.یه روز صبح زود که ما برای پیاده روی به خارج از هتل "نووتل"رفتیم نزدیک بود پاموی روی غذایی بزارم که بوادیی هایی بالی اونو برای خداشون جلوی مغازه قرار داده بودند.
وقتی بیشتر دقت کردیم دیدیم که جلوی تمام مجسمه های ساخته شده غذا وجود داره ، همچنین در کنار غذا اود هم روشن کرده بودند.مردم بالی از اینکه این جزیره به یک محل توریستی تبدیل شده و روزانه مراجعه کننده هایی زیادی داره که در کنار اون اقتصاد این جزیره رو رونق می ده از خدایان بودایی خود اینگونه قدر دانی می کنند .جالبه که بدونید در عین حال دولت اندونزی به سرمایه گذاران خارجی با فراغ بال اجازه سرمایه گذاری زیادی را داده تا حدی که هتل های بسیاری با سرمایه فرانسوی ها و استرالیایی ها در بالی ساخته شده که زیبایی این جزیره را دوچندان کرده .