Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
مهناز افشار در شماره تازه مجله دنياي تصوير گفت و گويي درباره فعاليت هاي تازه اش داشته و در بخشي از اين گفت و گو جزييات تازه اي از فيلم چه خوبه كه برگشتي و حضورش در اين فيلم بيان كرده كه بخش هايي از اين گفتگو را در ادامه مي خوانيد:
- من آقای مهرجویی را در برنامههای مختلف میدیدم و ایشان همواره معتقد بودند که من تو را به سینما معرفی کردم. میگفتم چرا آقای مهرجویی؟ من که هنوز با شما کار نکردم. و ایشان میگفتند به وقتش بهت میگویم. حالا چرا ایشان این جمله را میگفتند، به دلیل اینکه من تدوین خواندم و سال ۷۵ در جایی که هم درس میخواندم هم کار تجربی میکردم آقای مهرجویی یک تیزر تبلیغاتی درباره آموزش کتاب اول را توسط خانم ژیلا مهرجویی آوردند که من کار مونتاژش را انجام بدهم و آن کلیپ آن سالها از تلویزیون پخش شد. در فیلم لیلا هم همان زمانی که خانم حاتمی به ایران آمده بودند و قرار بود نقش لیلا را بازی کنند من هم بین گروه بودم و آقای مهرجویی معتقد بودند که به این دلیل باعث معرفی من به سینما شدند و حتما هم همینطور بوده.- هر اتفاقی در زمان خودش میافتد و من بسیار خوشحالم که این همکاری شکل گرفت و هرآنچه که باید را دارم این روزها از آقای مهرجویی کسب میکنم. به خصوص در فلسفه که تخصص ایشان است و من علاقه زیادی به آن دارم. حتی کتابهایشان را سر صحنه میگیرم و میخوانم.-قصه چه خوبه برگشتی درباره دو رفیق با بازی (رضا عطاران و حامد بهداد) است که خیلی صمیمی هستند و ورود یک خانم کمی در رفاقت آنها تاثیر میگذارد.-معتقدم هیچ بازیگری در هیچکدام از فیلمهای اقای مهرجویی هیچ وقت مورد قضاوت بد قرار نگرفته. چون آقای مهرجویی خیلی روی بازیها حساس هستند. ما صحنههای خیلی خیلی ساده داریم که بازیگر حرفهای به راحتی میتواند آن نقش را ایفا کند اما میبینم که ایشان به راحتی از آن لحظات نمیگذرند. شاید برداشتهای خیلی زیادی برای یک لبخند داشته باشیم تا درست اجرا شود.متن كامل اين گفتگو را در 222 امين شماره مجله دنياي تصوير مي توانيد بخوانيد.