• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جعفري: مي‌خواهيم سال‌ها با قلعه‌نويي ادامه دهيم /براي تاييد صلاحيت، روي راي هم‌استاني‌ها حساب كرده بودم

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
محمدحسين جعفري با رد هر گونه خبر مذاكره باشگاهش با مربيان داخلي و خارجي گفت: رويكرد ما حفظ قلعه‌نويي در تيم براي سال‌هاي متمادي است اما اگر خودش نخواهد بحث ديگري است.

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز با بيان اينكه برخي جريان‌ها سعي مي‌كنند با رسانه‌اي كردن مباحث حاشيه‌اي مثل مذاكره با مربيان ديگري جز قلعه‌نويي براي فصل بعد، آرامش ما را به هم بريزند، اظهار كرد: رويكرد ما حفظ ثبات در كادر فني تيم است و مي‌خواهيم ساليان سال با قلعه‌نويي به كار ادامه دهيم و به قله‌هاي موفقيت برسيم. البته اگر قلعه‌نويي خودش نخواهد كه در تيم بماند، بحث ديگري است اما هنوز نه از رفتن كسي خبري هست و نه از آمدن فرد ديگري. ما كاملا از كار قلعه‌نويي راضي هستيم.

وي در ادامه وضعيت فعلي تيمش را بسيار خوب توصيف و خاطرنشان كرد: اردوي 9 روزه‌اي را در تركيه برگزار كرديم و سه‌شنبه شب به ايران بازگشتيم. در آن اردو دو بازي تداركاتي با «نفتان» بلاروس و يك تيم اوكرايني انجام داديم كه نتيجه هر دو را به ترتيب يك بر صفر و 2 بر يك واگذار كرديم اما به اهداف تاكتيكي خود رسيديم. نتيجه اردوي تركيه كاملا رضايت‌بخش بود و فكر كنم تمام آن چه مد نظر كادر فني بود، برآورده شد. البته در اين اردو قاسم حدادي‌فر، احسان حاج صفي و محسن فروزان را به دليل همراهي با تيم ملي در اختيار نداشتيم.

جعفري در ادامه با بيان اين كه تيمش به حد كافي تمرين و استراحت داشته و كاملا آماده بازي با سپاهان است، گفت: بازي با سپاهان بسيار حساس است اما ما علاقه داريم كه تيم‌مان توانايي خود را در داخل زمين نشان دهد. سپاهان صدرنشين ليگ است و شش امتياز با ما فاصله دارد. اين تيم مي‌خواهد با حفظ صدرنشيني، اختلاف امتيازش را با ما بيشتر كند. از سوي ديگر ما هم نمي‌خواهيم كه از كورس قهرماني عقب بيفتيم، در نتيجه هر دوي ما از انگيزه كافي براي پيروزي برخورداريم. اميدوارم مانند هميشه ديدار تراكتورسازي و سپاهان، خوب و تماشاگرپسند باشد.

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي كه براي عضويت در هيات رييسه فدراسيون فوتبال نامزد شده ولي رد صلاحيت شده بود، در اين رابطه هم گفت: در استان ما چهار نفر مي‌توانستند براي عضويت در هيات رييسه نامزد شوند، بنابراين جلسه‌اي بين من، مديرعامل‌هاي دو باشگاه شهرداري و گسترش فولاد و رييس هيات استان برگزار شد تا در آن جلسه تصميم بگيريم كدام يك از ما نامزد شود. در نهايت تصميم بر اين شد كه من از طرف استان نامزد شوم و ديگران از من حمايت كنند. از سوي ديگر با چند نفر هم در تهران قرار گذاشتيم كه فرم‌هاي لازم را براي تاييد صلاحيت من پر كنند. هر نامزد براي تاييد صلاحيت بايد امضاي 10 عضو مجمع را مي‌گرفت، من هم روي امضاي هم‌استاني‌ها و آن چند نفر ديگر حساب كرده بودم ولي در مدتي كه در تركيه بودم به من خبر دادند كه امضاهاي كافي برايم جمع نشده و رد صلاحيت شده‌ام!

عضو مجمع فدراسيون فوتبال همچنين انتخابات اين فدراسيون را بسيار خوب و آزادانه توصيف و تصريح كرد: هيچ خدشه‌اي در روند برگزاري انتخابات وجود نداشت و اعضا با آزادي عمل راي خود را به صندوق ريختند. ضمن اينكه انتخاب پنج عضو هيات رييسه از بين روساي هيات‌هاي استاني جالب توجه است و نشان مي‌دهد كه راي 32 رييس هيات در انتخابات بسيار موثر بوده است.

جعفري در پايان، آينده كاري فدراسيون را در دوره جديد اين گونه پيش‌بيني كرد: آن چه اكنون به نظر مي‌رسد اين است كه كفاشيان اكنون طبق نظر پيشينش كه گفته بود، رييس فدراسيون فوتبال بايد با تيمش هماهنگ باشد، يك تيم هماهنگ را در كنار خود مي‌بيند و مي‌تواند به راحتي و با دست باز، كارها را اداره كند. هيات رييسه جديد بايد كميته‌هاي مورد نياز را ايجاد كنند و امور فدراسيون را بر اساس برنامه‌هاي مدون و مشخص پيش ببرند. البته براي اين كه بتوانيم درباره كيفيت كارها اظهار نظر كنيم بايد كمي صبر كنيم تا زمان بگذرد.

بالا