• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جلسه مجمع عمومي فوتسال فردا برگزار مي‌شود

ahmadfononi

معاونت انجمن
بعد از انتخاب شش نماينده جديد باشگاه‌ها، مجمع عمومي فوتسال فردا (سه‌شنبه) تشکيل جلسه خواهد داد.

00017517.jpg

روز 10 ارديبهشت ماه باشگاه‌هاي شرکت‌کننده در ليگ برتر و ليگ دسته اول فوتسال، شش مدير را به عنوان نمايندگان خود در مجمع عمومي سازمان ليگ فوتسال انتخاب کردند.
کريم منصوري از باشگاه منصوري قرچک ورامين، سعيد نجاريان از باشگاه راه ساري، سيدمهدي غياثي از باشگاه صباي قم، وحيد نعمت‌الهي از لبنيات ارژن فارس، سهراب خليلي از ميثاق تهران و تسبيحي از شهرداري ساوه همراه با مديران دو تيم ليگ دسته اول شامل ميرمعصوم سهرابي و محمد ناظم‌الشريعه نفراتي بودند که به اين منظور انتخاب شدند.
بر اين ‌اساس مجمع عمومي فوتسال ساعت 14 فردا (سه‌شنبه) با حضور اين نفرات و همچنين علي کفاشيان، محمدمهدي نبي، عباس ترابيان، مهدي خراطي در محل سازمان ليگ تشکيل جلسه خواهد داد.
در اين نشست گزارشي از عملکرد يک سال اخير فوتسال ارائه خواهد شد.

 
بالا