جنیفر لوپز امروز مهمون برنامه ی Good Morning America بود و مطلبی که میخونید بخشی از این برنامه ست:
خبرنگار: جنیفر، شنیدیم طرفدار یه تیم اسپانیایی هستی، درسته؟
جنیفر: آره درسته، ولی اونا یه تیم نیستن، یه پادشاهی هستن
خبرنگار: چیز زیادی درمورد فوتبال نمیدونم، ولی یه چیزایی در موردش خوندم که توی چند هفته ی بعد بازیهای سختی رو پیش رو داره...
جنیفر: آره میدونم، بارسا و منچستر یونایتد. ببین جک (جک اسم خبرنگاره) رئال مادرید همیشه با تیمهای قوی مصاف داشته و اونا همیشه میدونن چطوری از پس حریفشون بر بیان. من با مدیریت و بازیکنهای رئال مادرید رابطه ی خوبی دارم و ما در همه ی بازیهای بزرگ پیش رو، که همه میگن میبازیم، برنده خواهیم بود.
خبرنگار: جنیفر، کریستیانو رونالدو یا مسی؟
جنیفر: از نظر بازی یا از نظر خوشتیپی؟
خبرنگار: از هردو نظر
جنیفر: از نظر فوتبال کریستیانو، و از نظر زیبایی... هممم بزار فکر کنم... آها پیداش کردم، کریستیانو رونالدو!
رئالیاش ببینم چقدر به تیمشون افتخار میکنند :گل:
خبرنگار: جنیفر، شنیدیم طرفدار یه تیم اسپانیایی هستی، درسته؟
جنیفر: آره درسته، ولی اونا یه تیم نیستن، یه پادشاهی هستن
خبرنگار: چیز زیادی درمورد فوتبال نمیدونم، ولی یه چیزایی در موردش خوندم که توی چند هفته ی بعد بازیهای سختی رو پیش رو داره...
جنیفر: آره میدونم، بارسا و منچستر یونایتد. ببین جک (جک اسم خبرنگاره) رئال مادرید همیشه با تیمهای قوی مصاف داشته و اونا همیشه میدونن چطوری از پس حریفشون بر بیان. من با مدیریت و بازیکنهای رئال مادرید رابطه ی خوبی دارم و ما در همه ی بازیهای بزرگ پیش رو، که همه میگن میبازیم، برنده خواهیم بود.
خبرنگار: جنیفر، کریستیانو رونالدو یا مسی؟
جنیفر: از نظر بازی یا از نظر خوشتیپی؟
خبرنگار: از هردو نظر
جنیفر: از نظر فوتبال کریستیانو، و از نظر زیبایی... هممم بزار فکر کنم... آها پیداش کردم، کریستیانو رونالدو!
رئالیاش ببینم چقدر به تیمشون افتخار میکنند :گل: