• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جوجه کباب تابه ای دودی..خوشمزههههههه

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
مواد لازم :برای 5- 6 نفر
سینه مرغ بدون استخوان :750 گرم (حدودا 4 سینه )
پیاز متوسط :یک عدد
سیر :دو حبه
آبلیمو :4 قاشق غذا خوری
ماست :دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون :دو قاشق غذا خوری
زعفران ونمک و روغن مایع :به میزان لازم
کره :25 گرم
ذغال :یک تکه بزرگ

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را در اندازه سه در دو سانتیمتر برش می دهیم .و پیاز حلقه شده و سیر خرد شده و ابلیمو وماست وروغن زیتون وزعفران دم کرده و نمک را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .و حدود یک ساعت می گذاریم تا مزه دار بشه .


حالا جوجه را به سیخ چوبی می زنیم که حدودا شش سیخ می شه .

حالا کمی روغن مایع در ماهیتابه می ریزیم .و سیخ های کباب را در آن می چینیم .و کمی از مایع (که برای مزه دار شدن استفاده شده )را روی جوجه می ریزیم .

کره را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم وروی سیخ ها قرار می دهیم .


در ماهیتابه را می گذاریم وحرارت را ملایم می کنیم تا حدود بیست دقیقه سینه ها بپزه و مقداری آب میندازه .

در این مرحله حرارت را زیاد می کنیم تا جوجه ها کاملا سرخ بشه . و سپس جوجه ها را بر می گردانیم تا کاملا برشته بشه .و شعله را خاموش می کنیم .

جوجه ها را در کنار ماهیتابه قرار می دهیم و مقداری روغن در یک کاسه کوچک می ریزیم ودر وسط ماهیتابه قرار می دهیم .

یک تکه ذغال را روی شعله نگه می داریم تا کاملا گداخته بشه .

سپس ذغال را در روغن می اندازیم وخیلی سریع در ماهیتابه را می گذاریم و حدود پنج دقیقه صبر می کنیم تا جوجه کباب دودی بشه .
 
بالا