• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جوونای نسل ما چه فرقی با جوونای دهه شصت کردن؟

کیمیا

کاربر ويژه
به نظر شما جوان های نسل ما چه فرقی با جوان های دهه شصت دارن

آخرین ویرایش:

nafasss

کاربر ويژه
توي جوونهاي نسل قديم احترام به بزرگترها حرف اول رو مي زد!
ولي الان معلوم نيست اين فعل در كدامين درجه از اعتبار قرار داره!
اون زمان پسر هميشه پسر بود و پدر هميشه پدر و بزرگ خانواده!
ولي الان پدرها ، پسران قديم شده اند و پسران حاكمان ديكتاتور!
دختران هم ايالتهاي خود مختار!

کیمیا

کاربر ويژه
نمی دونم وقتی که میگن جوونای امروز و گذشته، آیا منظورشون از جوونای گذشته افراد پا به سن گذاشته ی امروز است؟ قبلاً پشت مینی بوسی خونده بودم که نوشته بود:

پیری آن نیست که بر سر بزند مویی سفید هر جوانی که به دلش عشق نباشد، پیر است

نمی دونم چرا این روزا آدم بزرگ ها همش وقتی که صحبت از جوون و جوونی میشه، میگن:« جوون هم جوونای قدیم، این روزا بچه ها احترام سرشون نمیشه، بزرگ کوچیکی اصلاً براشون فرقی نمی کنه!» شاید حق با اونا باشه ، ما بد شدیم ، اما چرا اونا خودشونو مقصر بد بار اومدن ما نمی دونن؟ شاید چیزی تغییر نکرده. به قول سهراب که میگه:

« چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید»

نگاه ها عوض شده، نگرش ها، شاید اگر ما هم در سی یا شایدم دورتر، چهل سال پیش با اون امکانات کم، نبودن تلوزیون، دستگاه های پخش، ویدئو سی دی - وای تصورش هم می تونه سخت باشه- زندگی می کردیم، الان طرز تفکری مثل اونا داشتیم.

پدربزرگم می گفت: قدیما وقتی می رفتم مکتب فقط قرآن و دوسه تا کتاب شعر بهشون بیشتر یاد نمی دادند. اونم با کلی کتک و فلک و تنبیه! یا داداشم می گفت: وقتی دوره ی ابتدایی درس می خوند، هر روز معلم با یه چوب انار وارد کلاس می شد و موقع تعطیلی کلاس دست خالی از کلاس بیرون می اومد. می گفت: حتی بعضی وقتا بچه ها شبا کابوس معلماشونو می دیدن. اما امروزه شنیدن این خاطرات برای دانش آموزان باور کردنی نیست و گاهی شبیه یک دروغ، دروغی بزرگ.

آموزش با ظهور تکنولوژی های نوین روز به روز گسترده تر و فراگیر تر میشه. به طوری که این روزا کمتر مدرسه ای رو می تونیم پیدا کنیم که به سیستم های کامپیوتری و اینترنتی مجهز نباشه.

بنا به نوشته های فوق، می توان گفت: تفریحات وو آموزش ها در گذشته به علت کمبود امکانات، محدود و گاهی ناصحیح بوده و قدیمی ترها به همین دلایل نمی توانند جوانان و نوجوانان را درک کنند و این باعث ایجاد سوء تفاهم هایی می شود که گاهی از آنها می شنویم که می گویند:

«جوان هم جوانان قدیم...»
وای چه توضیح کاملی ممنونم دوست گلم

nafasss

کاربر ويژه
نمی دونم وقتی که میگن جوونای امروز و گذشته، آیا منظورشون از جوونای گذشته افراد پا به سن گذاشته ی امروز است؟ قبلاً پشت مینی بوسی خونده بودم که نوشته بود:
پیری آن نیست که بر سر بزند مویی سفید هر جوانی که به دلش عشق نباشد، پیر است​
نمی دونم چرا این روزا آدم بزرگ ها همش وقتی که صحبت از جوون و جوونی میشه، میگن:« جوون هم جوونای قدیم، این روزا بچه ها احترام سرشون نمیشه، بزرگ کوچیکی اصلاً براشون فرقی نمی کنه!» شاید حق با اونا باشه ، ما بد شدیم ، اما چرا اونا خودشونو مقصر بد بار اومدن ما نمی دونن؟ شاید چیزی تغییر نکرده. به قول سهراب که میگه:
« چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید»​
نگاه ها عوض شده، نگرش ها، شاید اگر ما هم در سی یا شایدم دورتر، چهل سال پیش با اون امکانات کم، نبودن تلوزیون، دستگاه های پخش، ویدئو سی دی - وای تصورش هم می تونه سخت باشه- زندگی می کردیم، الان طرز تفکری مثل اونا داشتیم.
پدربزرگم می گفت: قدیما وقتی می رفتم مکتب فقط قرآن و دوسه تا کتاب شعر بهشون بیشتر یاد نمی دادند. اونم با کلی کتک و فلک و تنبیه! یا داداشم می گفت: وقتی دوره ی ابتدایی درس می خوند، هر روز معلم با یه چوب انار وارد کلاس می شد و موقع تعطیلی کلاس دست خالی از کلاس بیرون می اومد. می گفت: حتی بعضی وقتا بچه ها شبا کابوس معلماشونو می دیدن. اما امروزه شنیدن این خاطرات برای دانش آموزان باور کردنی نیست و گاهی شبیه یک دروغ، دروغی بزرگ.
آموزش با ظهور تکنولوژی های نوین روز به روز گسترده تر و فراگیر تر میشه. به طوری که این روزا کمتر مدرسه ای رو می تونیم پیدا کنیم که به سیستم های کامپیوتری و اینترنتی مجهز نباشه.
بنا به نوشته های فوق، می توان گفت: تفریحات وو آموزش ها در گذشته به علت کمبود امکانات، محدود و گاهی ناصحیح بوده و قدیمی ترها به همین دلایل نمی توانند جوانان و نوجوانان را درک کنند و این باعث ایجاد سوء تفاهم هایی می شود که گاهی از آنها می شنویم که می گویند:
«جوان هم جوانان قدیم...»

sasan

Banned
مُد شده است که دهه ی شصتی ها را نسل سوخته بنامند، و توی دنیای مجازی برایشان پیج و وبلاگ می سازند...
تا پست بگذارند و جُک بنویسند و از اینجور جنگولک بازی ها!..

اما من به این نتیجه رسیدم که نسل ما نسوخت، بلکه به فنا رفت!!...

چه کسی جواب نا امیدی و بدبینی پدران و برادران دختران هم سن و سال من را می دهد... !؟
چه کسی جواب برزخی که بین مدرن و سنتی کشیدند را می دهد!؟
چه کسی جواب فاصله ی عمیقی که بینشان از خانواده و خانه داری تا اینترنت افتاد را می دهد؟!
چه کسی جواب شکِ بزرگشان به اینکه باید خواستگار داشته باشند و خواستگاری بروند یا باید خودشان عاشق شوند را می دهد!؟

چه کسی جواب وحشت همه جانبه شان هم از پدرانشان و هم از مدیرانِ مدرسه شان ... را می دهد!؟
چه کسی جواب مرگِ دخترانی را می دهد که به خاطرداشتن برادران غیرتی ، خودکشی کردند!!؟؟...

...
برای این دلیل تمام حرفم به دختران دهه 60 وصل کردم که پسران که خودم هم یکی از اونا هستم اصلا مشکلی خاصی نداشتیم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ما که با دهه 60 شما فرقی نداریم.
درسته اگر تهرانی هارو هر دهه بهشون بذاری یا شهرایی مثل مشهد اصفهان و غیره...
ما این خاطره که کاربر "nafasss" از پدر بزرگش نقل کرد ما تو دهه خودمون شاهدش بودیم.
یادمه 3 راهنمایی بودیم درس عربی بیزار بودم ازش چنان کتکی میخردم سر این درس که حتی به دس به یقه شدن سر کلاس با معلم هم انجامید ولی سر کلاس مدیر مدرسمون یک آدم هیکلی قد بلندی بود با تخته چنان زدم که مچ دسم ترک برداشت.تنها کاری که بهم کرد یادمه گذاشت امتحانارو با تاخیر بدم.
اگر دهه 70 مارو با دهه 60 شما قیاس کنید دهه ما هم دهه 60 شماست.
الان شاید خ پیشرفت کرده هم از تکنولوژِ هم از فرهنگ مردم.ولی نظر شخصی من اینه که باید پیشرفت کرد نه درجا...
آما اینکه آدم های دهه 60 با ادب تر با نظم تر هستن قبول دارم.ما از دیوار راست میرفتیم بالا.
البته بستگی به نوع تربیت هم داره.الان جامعه دچار یک نوع بی بندو باری شده که قبلا نبود هر پسر با ده تا دختر دوس بشه وفردا هر دهتا عوض کنه خ راحت.

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
مُد شده است که دهه ی شصتی ها را نسل سوخته بنامند، و توی دنیای مجازی برایشان پیج و وبلاگ می سازند...

چه کسی جواب نا امیدی و بدبینی پدران و برادران دختران هم سن و سال من را می دهد... !؟
چه کسی جواب فاصله ی عمیقی که بینشان از خانواده و خانه داری تا اینترنت افتاد را می دهد؟!
چه کسی جواب شکِ بزرگشان به اینکه باید خواستگار داشته باشند و خواستگاری بروند یا باید خودشان عاشق شوند را می دهد!؟

چه کسی جواب وحشت همه جانبه شان هم از پدرانشان و هم از مدیرانِ مدرسه شان و هم از ماشین های گشت را می دهد!؟
چه کسی جواب مرگِ دخترانی را می دهد که به خاطرداشتن برادران غیرتی ، خودکشی کردند!!؟؟...

...
برای این دلیل تمام حرفم به دختران دهه 60 وصل کردم که پسران که خودم هم یکی از اونا هستم اصلا مشکلی خاصی نداشتیم...

سلام من موافق صحبتهای شما هستم ولی توی همه ی نسلها کمبود هایی بوده ما فقط بلدیم غر بزنیم ونداشته هامون رو به رخ بکشیم

asghar1391

کاربر ويژه
سلام من از جوانهای ان دهه می باشم فرق ماباشما هااین است که دران زمان جوانان برمبنای عقل ومنطق عمل می کردن زود عکسل عمل نشان نمی دادند هرکاری را با مشورت انجام میدادند ولی جوانان امروزه خودشان را بالاتر می دانند وهمین زیادی باعث سقوط می شود وبعضی مواقع امکان پیشرفت پیدامی کنند جوانان دران زمان متکی به خودشان بودند ولی جوانان امروز متکی به پدر ومادر هستند وباکوچکترین شکست مایوس می شوند وفکر میکنند چون سواد بالا دارد باید جلویشان فرش قرمز پهن کنند درصورتی که جوانان باسوادعالی ان زمان خودشان را ازدیگران برتر نمی دانستند وهرکس که سواد بیشترداشت با خلوص نیت به دیگران کمک می کرد کارکردن با یک بیسواد رامشکل برایش نبود بعضی مواقع هم خوشحال میشدوسعی میکردند احترام هم را داشته باشنداما امروزه جوانان این طوری نیستند ومتاسفانه هرچی سواد بالاتر می شود تکبر وغرور بیشتر می شود ونقطه بر عکس ان زمان که هر چه سواد بلاتر می شد فرد خاضعتر وخضوع بیشتری پیدا می کرد

کیمیا

کاربر ويژه

چه کسی جواب وحشت همه جانبه شان هم از پدرانشان و هم از مدیرانِ مدرسه شان ... را می دهد!؟

...

چرا جواباتون شبیه هم دیگه است

بالا